OnePlus 10 Pro Free Buds Pro Redeem Campaign

{{errMsg}}

Hoe OnePlus Buds Pro inwisselen?

Deelnemers die de OnePlus 10 Pro bij een geautoriseerde OnePlus-retailpartner hebben gekocht, kunnen een gratis OnePlus Buds Pro inwisselcode krijgen op het geregistreerde OnePlus-account, zolang het apparaat is gekoppeld in de OnePlus Store-app of bij de instellingen van het apparaat, in de periode 31 maart tot 26 april (de "actieperiode").
Voor een dergelijke aankoop kunnen aanvullende voorwaarden gelden die door een geautoriseerde OnePlus retailpartner zijn uitgegeven.

Hoe OnePlus Buds Pro inwisselen?

Optie één:
1. Werk het OS-systeem van het toestel handmatig bij.
2. Klik op instellingen van het toestel.
3. Meld je aan bij je OnePlus-account.

Optie twee:
1. Open OnePlus Store-app.
2. Klik op Gratis OnePlus Buds Pro banner.
3. Upgrade app naar de nieuwste versie.

Koppel je apparaat

Klik op 'Link Device'. Het apparaat valideert automatisch de IMEI-informatie om te controleren of het toestel een in aanmerking komende OnePlus 10 Pro is.Houd er rekening mee dat OnePlus 10 Pro gekocht op oneplus.com of via de OnePlus Store-app is uitgesloten om de gratis Buds Pro-code te krijgen.

Ontvang gratis Buds Pro-inwisselcode

Zodra de deelnemers met succes 'Link Device' hebben voltooid, wordt er rechtstreeks een gratis Buds Pro-inwisselcode uitgegeven aan het ingelogde OnePlus-account. De gedetailleerde geldigheidsduur van de inwisselcode verwijst naar de "Geldigheidsdatum" die wordt weergegeven onder het gedeelte Coupons/Cadeaucodes/Cash Coupons van het account.

Buds Pro inwisselen

De gratis Buds Pro-inwisselcode is geldig binnen 30 dagen na ontvangst van de code, en de code kan alleen worden ingewisseld via de reguliere aankoop van OnePlus Buds Pro Matte Black of Glossy White op oneplus.com of de OnePlus Store-app.De code wordt ingewisseld binnen de geldigheidsperiode wanneer de voorraad voor Buds Pro voldoende is voor normale aankoop.

If you face any issues with how to redeem OnePlus Buds Pro, please contact OnePlus customer service.