Invite Friends

{{errMsg}}
Beste bod, samen beter
OnePlus nodigt vrienden uit campagne
Verwijs je vrienden en ontvang GRATIS OnePlus Buds 3!
Hoe werkt Vrienden Uitnodigen?
Uitvinder worden: Doe een aankoop op OnePlus.com/OnePlus store APP om een inviter te worden (inclusief gebruikers die al een bestelling hebben geplaatst).
Deel de uitnodiging: Klik op "Nu delen" en stuur uw uitnodigingscode naar uw vrienden.
Verdien samen beloningen: Als uw vrienden deelnemen aan het evenement en uw uitnodigingscode gebruiken, verdienen zowel u als uw vrienden fantastische beloningen.
Details beloning
Verwijs een vriend naar de OnePlus 12/ OnePlus 12R, je ontvangt een OnePlus Buds 3 gratis en je vrienden krijgen een exclusieve korting!
Uitnodiger Beloning
OnePlus Buds 3
Uitgenodigde Beloningen
50€ korting op OnePlus 12
30€ korting op OnePlus 12R
200 Redcoins
Veelgestelde vragen
Wat is Vrienden Uitnodigen?

Vrienden uitnodigen is een programma waarmee u fantastische beloningen kunt verdienen door uw vrienden uit te nodigen om OnePlus 12/ OnePlus 12R te kopen in de OnePlus Store App/OnePlus.com. Op de pagina Vrienden uitnodigen kunt u een uitnodigingslink delen met uw vrienden. Nadat uw vrienden de uitnodigingslink hebben ingevoerd, zijn er twee acties vereist om deel te nemen aan de campagne: 1) Aanmelden of registreren van een OnePlus Account, 2) OnePlus 12/ OnePlus 12R aanschaffen in de OnePlus Store App/OnePlus.com.

Hoe nodig ik mijn vrienden uit?

Het is gemakkelijk. Vanaf de landingspagina van de campagne Vrienden uitnodigen kunt u de uitnodigingslink delen via Facebook, Instagram en andere sociale mediakanalen.

Hoe kan ik mijn beloningen ontvangen?

Zodra uitgenodigde vrienden de vereiste stappen hebben voltooid in de OnePlus Store App/OnePlus.com via uw uitnodiging, kunt u de beloningen ontvangen. U kunt uw beloningen op elk gewenst moment controleren in het gedeelte Beloningengeschiedenis.

Waar kan ik de beloningen controleren?

Your invitation information and reward summary will be displayed in the Reward History section. Coupons can be found in OnePlus Account-Voucher section.
Redcoins are located in OnePlus Account-Redcoins section.

Waarom kan ik mijn vrienden niet uitnodigen?

Controleer eerst of u in aanmerking komt om te worden uitgenodigd, bijvoorbeeld als u een bestelling hebt geplaatst in de OnePlus Store App/OnePlus.com.

Waarom zie ik mijn uitnodigingscode niet?

Zodra u zich heeft aangemeld bij de OnePlus Store App/OnePlus.com en in aanmerking komt voor de campagne Vrienden uitnodigen, kunt u de uitnodigingscode zien.

Waarom kan ik mijn beloningen niet ontvangen, zelfs als mijn vrienden zich al hebben aangemeld via de OnePlus Store-app?

Zodra uw vrienden een OnePlus account aanmaken, ontvangt u de beloning. Echter, als aanmelden niet een van de vereiste acties is op basis van de bepaalde Invite Friends Campagne, kunnen u en uw vrienden de aanmeldbeloningen niet ontvangen.

Als uw vrienden een aankoop doen in de OnePlus Store App/OnePlus.com als onderdeel van een campagne Vrienden uitnodigen, worden uw beloningen uitgegeven nadat uw vrienden de ontvangst hebben bevestigd.

Als uw vrienden uw uitnodigingslink niet hebben ingevoerd of de uitnodigingscode niet binnen de tijdslimiet is opgeëist en gebruikt, worden de beloningen niet op uw account bijgeschreven. Als je beloningen de maximale limiet hebben bereikt, worden extra beloningen niet bijgeschreven op je account.

Raadpleeg voor meer informatie de regels voor de campagne Vrienden uitnodigen.

Waarom kan ik de beloningen niet ontvangen, zelfs als mijn vrienden al een aankoop hebben gedaan via de OnePlus Store-app?

Als er geen aankoopbeloningen zijn geregeld voor de campagne Vrienden uitnodigen, dan kunnen de uitgenodigde en uitgenodigde vrienden geen beloningen ontvangen, zelfs niet als de uitgenodigde vrienden hun aankoop voltooien.

Als de uitgenodigde vrienden geen aankoop hebben gedaan terwijl er wel aankoopbeloningen zijn, dan kunnen de uitnodigers geen beloningen ontvangen.

Als uw vrienden een aankoop doen in de OnePlus Store App/OnePlus.com als onderdeel van een campagne Vrienden uitnodigen, dan worden uw beloningen uitgegeven nadat uw vrienden de ontvangst hebben bevestigd.

Wanneer ontvang ik mijn beloningen nadat de uitgenodigde vrienden hun aankoop hebben afgerond?

Beloningen worden aan uw account toegevoegd nadat de uitgenodigde vrienden hebben getekend na ontvangst van het pakket. Als er echter geen aankoopbeloningen voor de uitgenodigde vrienden voor de campagne zijn geregeld, dan worden de beloningen pas na levering van de bestelling op de rekening van de uitgenodigde vrienden bijgeschreven.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?

Neem voor meer informatie contact op met het ondersteuningsteam van OnePlus.

OnePlus Store

OnePlus Store APP

Krijg 30% korting op Accessoires met code OPAPP30