Unlock the Speed met de nieuwe OnePlus 6T

{{errMsg}}

Unlock the Speed met de nieuwe OnePlus 6T

Persbericht 2018-10-28
Screen Unlock in het 6,41-inch Optic AMOLED scherm, toonaangevende hardware en nauwkeurig design zorgen voor snelle en feilloze smartphone-ervaring.


Amsterdam - 29 oktober 2018 - OnePlus heeft zojuist zijn nieuwste vlaggenschip smartphone aan de wereld voorgesteld, de OnePlus 6T. 


Met Screen Unlock, momenteel de snelste vingerafdrukscanner in een scherm, ontgrendelen gebruikers hun toestel op een snelle, natuurlijke en intuïtieve manier, terwijl ze genieten van een zo groot mogelijk scherm met minimale randen. Screen Unlock ontgrendelt het scherm binnen 0,34 seconden en wordt ondersteund door geavanceerde zelflerende algoritmes. Het wordt daarmee de nieuwe standaard in de huidige smartphone-markt.

“We dagen onszelf voortdurend uit om de best mogelijke ervaring aan te bieden,” zegt Pete Lau, oprichter en CEO. “De beste gebruikerservaring krijg je wanneer je je telefoon niet eens meer opmerkt, je voelt je volledig vrij. Je smartphone moet je leven verbeteren in plaats van je ervan af te leiden. Ik ben ontzettend trots op de realisatie van deze OnePlus 6T, en ben heel benieuwd om te zien wat mensen ervan vinden zodra ze hem gebruiken.”

IIndrukwekkend scherm, nauwkeurig design

De OnePlus 6T heeft een rijk en indrukwekkend scherm - een 6,41-inch Optic AMOLED display met een 19,5:9 aspect ratio dat zorgt voor een geweldige kijkervaring, of je nu Netflix aan het kijken bent of tijdens een spelletje Fornite. Naast mooi is het scherm vooral ook duurzaam: de voorkant van de OnePlus 6T wordt beschermd door de allernieuwste Corning Gorilla Glass 6, die naadloos in het glazen design is verweven. 

Meer dan 40 verschillende stappen zijn nodig om de 3D glazen achterkant van de OnePlus 6T te ontwikkelen. De diverse glazen lagen zijn opgebouwd uit onder andere een anti-reflecterende coating en een getextureerde meerlaagse film.

Snel en soepel

De snel- en soepelheid van de nieuwe OnePlus 6T zit niet enkel in de raw processing power, maar ook in de optimalisatie van de hard- en software. De meest recente en krachtige processor, Qualcomm Snapdragon 845, met tot 8GB aan RAM, zorgt voor een feilloze ervaring.

Smart Boost, een nieuwe feature van de OnePlus 6T, versnelt de opstart van apps tot aan 20 procent doordat het data van veelgebruikte apps bewaart in het RAM-geheugen van de telefoon.

En ook bij de OnePlus 6T zorgt Fast Charge ervoor dat de batterij snel kan worden opgeladen: een half uur opladen levert voldoende batterij voor de hele dag. De nieuwe 3.700mAh batterij doet de batterijduur stijgen met 23 procent in vergelijking met de OnePlus 6. 

Nieuw: Nightscape

De OnePlus 6T verbetert de geprezen camera-ervaring van de OnePlus 6 dankzij software optimalisaties en nieuwe features.

De nieuwe Nightscape is speciaal ontwikkeld om de stedelijke omgeving bij nacht te fotograferen zonder in te boeten aan helderheid, met minder ruis en een betere kleurweergave en dynamisch bereik.

OnePlus werkte samen met fotograaf en kunstenaar Kevin Abosch voor de ontwikkeling van Studio Lighting op de camera aan de achterkant: een feature die gezichten makkelijker herkent en de belichting aanpast zodat deze professionele belichting simuleert.

Toonaangevende HDR en portrait mode foto’s werden ook verbeterd, dankzij OxygenOS dat zorgt voor een betere helderheid, dynamic range en edge detection. De camera op de achterkant van de OnePlus 6T kan video in 4K opnemen met 60 frames per seconde, en Super Slow Motion aan 1080p en 240fps / 720p en 480fps. Google Lens is ook standaard toegevoegd aan de gebruikersomgeving.

Wat de hardware van de OnePlus 6T camera’s betreft, zien we een combinatie van een f/1.7 16 megapixel en f/1.7 20 megapixel camera aan de achterkant, inclusief Optical Image Stabilization en Electronic Image Stabilization, en een camera met f/2.0 16 megapixel aan de voorkant, inclusief Electronic Image Stabilization.

Verkrijgbaarheid 

De OnePlus 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Mirror Black op OnePlus.com en bij Belsimpel. De smartphone kan los gekocht worden of gecombineerd worden met een telefoonabonnement naar keuze. Daarnaast opent OnePlus traditiegetrouw een eendaagse pop-up winkel waar men de OnePlus 6T al voor de officiële verkoopdag kan aanschaffen. Het pop-up event vindt plaats op 31 oktober en start in Nederland om 12:00 uur in het art’otel Amsterdam.

De OnePlus 6T Mirror Black 6GB + 128GB is verkrijgbaar voor 559 euro, de OnePlus 6T Mirror Black 8GB + 128GB is verkrijgbaar voor 589 euro.

De OnePlus 6T Midnight Black 8GB + 128GB is verkrijgbaar voor 589 euro, de OnePlus 6T Midnight Black 8GB + 256GB voor 639 euro.

Voor een OnePlus Type-C to 3,5mm adapter betaal je 7,95 euro. De nieuwe OnePlus Type-C Bullets Earphones kosten 19,95 euro. 

Alle prijzen zijn inclusief btw.