bg-kv

OxygenOS 11

Zo, zo smooth

OxygenOS 11 verwelkomt je met een verfrissend eenvoudig maar gedurfd ontwerp. Alles is ingesteld voor 11: dagelijkse taken stroomlijnen, efficiënter navigeren met intuïtieve bewegingen om te bereiken wat belangrijk is en genieten van een persoonlijkere gebruikerservaring. OxygenOS 11 is ontworpen in samenwerking met onze geweldige community en is de ultieme update van een fanlieveling.

Perfect gemaakt voor iedereen

Met zijn gewaagdheid en schoonheid is OxygenOS altijd al intuïtief en aantrekkelijk geweest. Door het toepassen van de gulden snede om de beschikbare ruimte zoveel mogelijk te benutten, stroomlijnt de verbeterde headline-body hiërarchie belangrijke informatie voor gemakkelijke toegang. Door de kleurtinten, contrasten en lagen dynamisch aan te passen, maakt de verbeterde donkere modus de content ook meer leesbaar.

personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized

Gallery - Explore

personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
darkMode phone golden-line

Design en functionaliteit kruisen elkaar

Met steeds grotere schermen neemt ook de ongebruikte witruimte toe. Onze vernieuwde UI-lay-out pakt dit aan door de stock-Android-ervaring te optimaliseren voor gebruik met één hand op grotere schermen. OxygenOS 11 heeft de aanraakbediening dichter bij je duimen geplaatst, terwijl belangrijke informatie prioriteit heeft gekregen zodat je ze gemakkelijk kan bekijken. Het resultaat? Nog gemakkelijker en sneller gebruik met één hand voor een natuurlijker gevoel en een soepelere ervaring.

UI UI
UI UI

Always On Display

Je hebt erom gevraagd. Wij hebben geluisterd. De nieuwe AOD-stijlen op OxygenOS 11 tillen je standaard displayinformatie naar een hoger niveau, met een breder scala aan opwindende keuzes om je scherm te verpersoonlijken.

alwaysDisplay
alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay

Canvas AOD

Canvas is een opbeurende nieuwe AOD-esthetiek die een unieke artistieke en persoonlijke schermvergrendelingservaring biedt. Als je nu je telefoon ontgrendelt, verandert Canvas AOD je favoriete portret soepel in een boeiende en unieke achtergrond.

canvasAod
canvasAod

Bitmoji AOD

OnePlus en Snapchat werken samen om jou de grappige Bitmoji AOD aan te bieden. Fleur je omgevingsdisplay op met je persoonlijke Bitmoji-avatar! Doorheen de dag zal je persoonlijke Bitmoji zijn gedrag aanpassen op basis van je activiteiten en wat er om je heen gebeurt. Of je nu naar muziek luistert, games speelt of ergens rondhangt op een regenachtige dag: de Bitmoji AOD legt je leven op creatieve wijze vast.

*Coming soon.

bitmoji bitmoji bitmoji bitmoji

Insight AOD

insight

OnePlus werkte samen met aspirant-designstudenten van de prestigieuze Parsons School of Design in New York. Het resultaat? Een unieke en levendige AOD waarin jouw digitale welzijn centraal staat. Besteed meer tijd aan het genieten van het leven en minder aan het ontgrendelen van je smartphone.

Zen Mode 2.0

Nu kun je samen met anderen relaxen. Met de bijgewerkte Zen Mode kun je je vrienden uitnodigen in je Zen-ruimte en samen ontspannen. Met white noise is het gemakkelijker dan ooit. Word een met je groep en focus op het gesprek of de geplande activiteit. Vind innerlijke rust met behulp van vijf rustgevende thema's: Oceaan, Ruimte, Grasland, Meditatie en Zonsopgang-elk met kalmerende geluiden.

De witte-ruisfunctie werd samen gecreëerd met OnePlus Zen Mode en het Tide APP team.

zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode

OnePlus Games

Met OnePlus Games worden je games automatisch in een hub beheerd. Zowel de Gaming mode als de Pro Gaming mode brengen je spelervaring naar een hoger niveau met verbeteringen en Mis-touch-preventie.

gameExperience
gameExperience
游戏界面
横板手机框 横板手机框

OnePlus Switch

Het migreren, back-uppen en herstellen van je gegevens zoals je contacten, berichten en foto's zou niet moeilijk mogen zijn. OnePlus Switch doet dit moeiteloos.

dataTransmission
dataTransmission
dataTransmission
dataTransmission
android11

Android 11

Onze veelgeprezen OxygenOS is gebaseerd op Android 11 en beschikt over een overvloed aan handige functies voor een verbeterde apparaatbediening, eenvoudigere manieren om gesprekken en privacy-instellingen te beheren en nog veel meer.

  • * Disclaimer: Product images and display contents are illustrative only. Actual product and display contents may vary.

OnePlus Oxygenos