OnePlus 7 Pro
Koop nu

OxygenOS

Fast & Smooth

Het zuivere en elegante ontwerp van OxygenOS is duidelijk zichtbaar in elk icoon en animatie. Een bewijs van ons eeuwige streven naar Fast & Smooth.

Indrukwekkend scherm waar je van droomt.

Een slank en meeslepend volledig scherm geeft je de ultieme smartphone-beleving. Ontdek de kracht van quick launch, het gemak om al je favoriete apps bij de hand te hebben, en de onbeperkte mogelijkheden van de video-enhancer.

Quick Launch

Open je
favoriete apps met een eenvoudige klik.

Het vingerafdruk icoon op het scherm lang aanraken als je telefoon is vergrendeld en je gaat rechtstreeks naar je favoriete apps. Ondersteuning voor maximaal zes apps, waarmee je kunt bankieren, een wekker instellen of snel online zoeken. En dat alles met één klik. Opmerking: Quick start ondersteunt de OnePlus 6T en de volgende telefoons. Instellingen - Hulpprogramma's - Snelle start.

herhaling
Full screen gestures

Natuurlijke gestures vanuit elke hoek.

herhaling

Ervaar intuïtief vegen in plaats van gecompliceerd tikken, ongeacht welke hand je gebruikt. Vereenvoudig de manier waarop je met je telefoon omgaat met gestures. Opmerking: Instelling - Knoppen en gebaren - navigatiebalk & beweging - navigatiebeweging

Snel toegang tot het startscherm
Snel toegang tot het startscherm

Een veeg omhoog van onderaan het scherm brengt je meteen terug naar je startscherm.

Schakelen tussen apps.
Schakelen tussen apps.

Gebruik gestures om tussen apps te schakelen door omhoog te vegen vanuit het midden onder aan het scherm en naar rechts. 

herhaling
herhaling
Video enhancer

Een scherpere en betere
video-ervaring.

Met Video Enhancer komt je video tot leven met heldere, levendige kleuren. Verhoog de scherpte
en het contrast om je video's uitzonderlijk te maken. Opmerking: Instellingen - Display - Video-enhancer

RAM Boost

Meer kracht met RAM Boost

RAM Boost maakt optimaal gebruik van meer geheugen en geeft je direct toegang tot veelgebruikte apps. De functie helpt je smartphone ook gebruikspatronen te herkennen en voorspelt op een intelligente manier welke apps je het meest gebruikt om ze meteen vooraf te laden. Hoe meer je het gebruikt, des te nauwkeuriger het wordt, zodat je telefoon je beter leert kennen.

Fnatic Mode

Non-stop gaming met Fnatic mode

Start je spel en activeer de Fnatic mode in de rechterbovenhoek van de meldingenbalk en geniet van een ongeëvenaarde spelervaring. In de Fnatic mode kun je alle inkomende oproepen en meldingen blokkeren (behalve de waarschuwing betreft batterij percentage , klok en timer) en verandert je telefoon in een professioneel spelapparaat.Opmerking: De Fnatic mode is onderhevig aan OTA-upgrades. (NL-Alert)

© 2019 Gameloft. Alle rechten voorbehouden. Alle fabrikanten, auto's, namen, merken en bijbehorende afbeeldingen zijn handelsmerken en / of auteursrechtelijk beschermd materiaal van hun respectievelijke eigenaren.

Schermrecorder

Moeiteloos alles van je scherm opnemen als video.

Met de scherm recorder kun je alles vastleggen, van een geweldige game-overwinning tot een belangrijke online tutorial. Zowel interne als omgevingsgeluiden worden opgenomen in heldere hoge kwaliteit, zodat je nooit een detail mist.

© 2019 Gameloft. Alle rechten voorbehouden. Alle fabrikanten, auto's, namen, merken en bijbehorende afbeeldingen zijn handelsmerken en / of auteursrechtelijk beschermd materiaal van hun respectievelijke eigenaren.

OnePlus Switch

Verplaats bestanden met gemak

Met OnePlus Switch heb je geen wifi- of mobiele data meer nodig om gegevens veilig over te zetten naar een nieuw apparaat. Verplaats contacten, tekstberichten en foto's met minimale inspanning en tijd.

Intelligente erkenning

Meer dan alleen een
camera.

Je camera gaat verder dan het vastleggen van gelukkige momenten. Met slimme inhouddetectie kan uw camera belangrijke informatie zoals e-mailadressen, telefoonnummers, QR-codes en websiteadressen identificeren, rechtstreeks uit uw cameravoorbeeld. Opmerking: mogelijk gemaakt door Google Lens

Snel antwoorden in horizontale modus

Type en speel, ononderbroken entertainment.

Het beantwoorden van berichten tijdens het bekijken van video's of het spelen van games is nu handiger dan ooit. In de horizontale modus hoef je apps niet meer te sluiten om een bericht in een andere app te beantwoorden. Reageer snel en probleemloos in the horizontale modus.

Zen mode

Neem een pauze
van technologie

Neem even afstand van je smartphone. De Zen mode helpt je 20 minuten per dag los te komen van technologie, zodat je opnieuw contact kunt maken met de echte wereld om je heen.

OnePlus Shelf

De perfecte beveiligde en veilige ruimte.

OnePlus shelf is de perfecte ruimte waar je veilig uw portemonnee, agenda's, memo's en recent gebruikte apps kunt bewaren. Met een eenvoudige veeg naar links ontdek je deze gebruiksvriendelijke widget waarmee je je bestanden kunt organiseren.