OnePlus Buds Z2

{{errMsg}}
OnePlus Buds Z2
Speel met stilte
Geluid zonder grenzen
In een wereld vol afleiding kan het creëren van stilte oneindig veel mogelijkheden ontsluiten. Stem de wereld af en vul deze met prachtige audio. Duik in een oceaan van rust die stil en machtig is. Verken onder de oppervlakte en speel met stilte.
Ervaar 40 dB Zen
Drie microfoons op elk oordopje detecteren en analyseren het omgevingsgeluid in je omgeving. Verfris de boel met ruisonderdrukkende tegenfrequenties (tot 40 dB ruisonderdrukking1) om wind- en omgevingsgeluid te verminderen. Hoor je wereld in adembenemende helderheid met de transparantiemodus.

Maak muziek magisch
We hebben de veelgeprezen dynamische 11mm-driver van de OnePlus Buds Pro geleend. Dankzij de akoestische afstemming voor krachtigere beats met haarscherpe hoge tonen, neem je je feestje overal mee naartoe.


Dolby Atmos-ondersteuning2 levert meeslepend, levensecht geluid met behulp van toonaangevende ruimtelijke audio. Voel je muziek met drie geluidsmodi: bioscoopfilm, meeslepende muziek en mobiel gamen.
Geluid dat in het oor springt
Om ervoor te zorgen dat je gesprekken goed blijven klinken, hebben de drie ENC-microfoons een speciaal ontwerp dat zorgt voor een reductie van windruis als gevolg van luchtwrijving. Straalvorming verbetert de spraakdetectie en vermindert omgevingsgeluid voor kristalheldere spraak. Voor een gesprekskwaliteit die luid en duidelijk is, ben je bij ons aan het juiste adres.
Geluid met lef
Kies voor de kleur Obsidian Black of Pearl White voor een stijl die bij je past. Ze zien er beide net zo geweldig uit als ze klinken. Lichter, stabieler en 15% korter dan de OnePlus Buds Z. Verhoog het comfort met drie maten oortips voor een stevige pasvorm.
Obsidian Black
Pearl White
Het iconische OnePlus-ontwerp biedt gebruiksgemak en ziet er fantastisch uit.
Heerlijk fris
Een zweetbestendig, IP55-geclassificeerd3 binnenwerk zorgt in combinatie met een hydrofobe nanocoating voor bescherming tegen corrosie. De Buds Z2 zijn ontworpen met eenvoudige reiniging in het achterhoofd, kunnen af en toe af worden afgespoeld en zien er dus altijd fris uit. En de oplaadcase3 met IPX4-classificatie heeft er ook geen problemen mee om water van zich af te schudden.
Dus zweet niet, je hoeft je geen zorgen te maken dat deze oordopjes nat worden.
Speeltijd eindigt nooit
Met een monsterlijke batterijduur tot 38 uur4 kun je de hele dag en nacht doorfeesten – en de volgende dag gewoon doorgaan. Voor weekenden vol plezier, geniet van beats die altijd maar blijven komen. Flash Charge zorgt ervoor dat je met een oplaadbeurt van 10 minuten tot 5 uur muziek kunt luisteren5. Negeer de pauzeknop en laat je gaan zonder angst met een lege batterij te komen staan.
Oordopjes + case gecombineerd
38u
Tot 38 uur luisterplezier
10 minuten = 5 uur luisterplezier

Alleen oordopjes
5u
5 uur luisterplezier*
10 minuten = 2 uur luisterplezier*
*Testresultaten gebaseerd op tests met ANC ingeschakeld.
Supersnel gamen
Je winnende voordeel begint hier met een latentie van slechts 94 ms6. Laat je mobiele games tot leven komen met actieve ruisonderdrukking van 40 dB, twee dynamische drivers van 11 mm en Dolby Atmos. Plug en play je een weg naar de overwinning.
Stem je wereld af
Behoud de controle met Google Fast Pair7 om direct verbinding te maken. Als je geen OnePlus-telefoon hebt, staan we voor je klaar. Vind je sonische sweetspot met onze exclusieve HeyMelody-app8 voor extra instellingen voor de oordopjes. En met Zoek mijn Buds raak je je ritme nooit kwijt.
Touch controls
Bij regulier gebruik
Eén keer tikken: Afspelen/pauzeren
Dubbeltikken: Volgende nummer
Drie keer tikken: Vorige nummer
Aangetikt houden: Schakelen tussen 2 ruisbeheersingsmodi

Bij oproepen
Eén keer tikken: Een oproep beantwoorden/beëindigen
Dubbeltikken: Inkomende oproep weigeren

Specificaties

Kleurstellingen

Obsidian Black, Pearl White

Grootte en gewicht
Afmetingen

Oordopjes: 33mm*22.4mm*21.8mm

Oplaadcase: 73.15mm*36.8mm*29.1mm

Gewicht

Oordopjes: 4.6 g

Oplaadcase: 42 g

Geluid
Drivers

11 mm dynamisch

Gevoeligheid driver

98 dB ± 3 dB @ 1 kHz

Frequentierespons

20 Hz - 20.000 Hz

Ruisonderdrukking

Actieve ruisonderdrukkingsmodus¹

Transparantiemodus

Water- en zweetbestendigheid

Oordopjes: IP55³

Oplaadcase: IPX4³

Bluetooth®-specificaties
Bluetooth® version

Bluetooth® 5.2

Ondersteunde audio-indelingen

SBC, AAC

Draadloos bereik

10 meter

Batterij
Oplaadinterface (voor oplaaddoosje)

Kabelaansluiting: USB Type C

Speeltijd (indien volledig opgeladen)

Afspelen met ANC AAN: Tot maximaal 5 uur

Afspelen met ANC UIT: Tot maximaal 7 uur

Gecombineerd afspelen: Tot 24 uur (ANC AAN), 38 uur (ANC UIT)⁴

Gesprekstijd: Tot 3,5 uur (telefoongesprekken)

Flash charge

10 minuten voor 5 uur⁵ (oplaadcase + oordopjes samen)

10 minuten voor 2 uur (alleen oordopjes)

Batterijcapaciteit

Per oordopje: 40 mAh

Oplaadcase: 520 mAh

Speciale functies

Google Fast Pair⁷
Dolby Atmos-ondersteuning²
Compatibiliteit met HeyMelody-app⁸

Wat zit er in de doos

Paar OnePlus Buds Z2-oordopjes x1

OnePlus Buds Z2-oplaadcase x1

Handleiding x1

3 x Siliconen oordopjes (S, M, L)

Veiligheids- en garantiekaart x1

USB Type-C oplaadkabel x1

Disclaimers:

Productafbeeldingen en display-inhoud zijn slechts ter illustratie. De daadwerkelijke product- en display-inhoud kan variëren.
1. De OnePlus Buds Z2 biedt twee ruisonderdrukkingsmodi (Zwak en Extreem) die variëren van 25 dB tot 40 dB.
2. Dolby Atmos wordt alleen ondersteund op OnePlus 7/7 Pro/7T/7T Pro/8/8 Pro/8T/9/9 Pro/9 R/9 RT-apparaten.
3. IP55-classificatie en IPX4-classificatie bereikt op testdatum: vrijdag 11 juni 2021. Gegevens zijn gebaseerd op testresultaten met TÜV SÜD op basis van de testnormen IEC 60529:1989, A1:1999 en A2:2013. De water- en stofbestendigheid kan afnemen naarmate het apparaat ouder wordt. Vloeistof- en stofschade vallen niet onder de garantie.
4. De oordopjes en oplaadcase leveren samen tot 38 uur audioweergave wanneer de ANC-modus is uitgeschakeld. Oplaad- en batterijtestresultaten zijn gebaseerd op interne laboratoriumresultaten van OnePlus (25° C of 77° F). Testdatum: maandag 7 juni 2021. Je kunt je OnePlus Buds Z2 snelladen met een standaard adapter of Type-C USB-oplaadkabel. Vereist 5V~1,5A-adapter of hoger. Daadwerkelijk door de gebruiker ervaren prestaties kunnen variëren, afhankelijk van specifieke omstandigheden van de oplaadomgeving.
5. Met een oplaadbeurt van 10 minuten kun je 5 uur muziek afspelen. (Batterijduur van 5 uur is batterijduur is gemeten met combinatie van oordopjes en de case en de ANC-modus ingeschakeld. Wanneer je de oordopjes zelf 10 minuten oplaadt, leveren ze slechts 2 uur speeltijd. Oplaad- en batterijtestresultaten zijn gebaseerd op interne laboratoriumresultaten van OnePlus (25° C of 77° F). Testdatum: maandag 7 juni 2021. Je kunt je OnePlus Buds Z2 snelladen met een standaard adapter of Type-C USB-oplaadkabel. Vereist 5V~1,5A-adapter of hoger. Daadwerkelijk door de gebruiker ervaren prestaties kunnen variëren, afhankelijk van specifieke omstandigheden van de oplaadomgeving.
6. De latentie kan worden teruggebracht tot slechts 94 ms wanneer de oordopjes worden gekoppeld met bepaalde OnePlus-telefoons en de Progamingmodus is ingeschakeld.
7. OnePlus Fast Pair wordt alleen ondersteund op toestellen uit de OnePlus 6-serie en hoger met Android 11.
8. Download de officiële HeyMelody app (Android/iOS) van Google Play of de iOS App Store.

Op basis van firmware-updates voor de OnePlus Buds Z2 kunnen de bovenstaande acties enigszins zijn gewijzigd en kan de daadwerkelijke OTA-inhoud afwijken van de opgegeven inhoud.

Als gevolg van realtime wijzigingen met betrekking tot productbatches, productie- en leveringsfactoren, kan OnePlus, om nauwkeurige productinformatie, specificaties en functies te bieden, realtime aanpassingen maken aan tekstbeschrijvingen en afbeeldingen op bijbehorende informatiepagina's om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de productprestaties, specificaties, indexen en componenten van het daadwerkelijke product. Productinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en aangepast. Raadpleeg de specifieke informatie op oneplus.com/oneplus-buds-z2.

OnePlus Buds Z2 and OnePlus phones, when used together, will provide the best experience. OnePlus Buds Z2 are also compatible with Bluetooth® devices; the longest Bluetooth® transmission distance is 10m between OnePlus Buds Z2 and the Bluetooth® device. Due to the nature of Bluetooth®, electromagnetic interference in the area may cause the connection to break.

Op basis van software-updates voor de telefoon kunnen de bovenstaande acties enigszins worden gewijzigd en kan de feitelijke OTA-inhoud afwijken van de opgegeven inhoud.