OnePlus Buds Pro 2

{{errMsg}}
OnePlus Buds Pro 2 Series

Unlock Pure Harmony

In samenwerking met
 • In samenwerking met
  MelodyBoost™ Dual driversMet verbeteringsalgoritme BassWave™
 • Spatial Audio1
 • Gepersonaliseerde audio-ervaring2
 • Tot 48 dB adaptieve ruisonderdrukking3
 • Tot 39 uur afspeeltijd4
 • Hi-Res Audio5
 • Google Fast Pair6
 • 94 ms lage latentie7
 • Snel opladen810 minuten voor 10 uur
Video afspelen
OnePlus Buds Pro 2
×
Hans Zimmer
Hans Zimmer: Oscar- en Grammy-winnende componist van filmmuziek
Jouw bioscoop
Geluid
Melodie gedurfder gemaakt
Onze MelodyBoost™ Dual drivers werden samen met Dynaudio gecreëerd om een premium luisterervaring op maat te leveren voor audiofielen, die beschikt over een helder stemgeluid en een diepere, dynamische bas.
In samenwerking met
Het grote ontwerp van 11 mm + 6 mm maakt gebruik van liquid crystal polymeer membranen met gescheiden randen en koepels voor een betere balans en toon die je als muziek in de oren zal klinken.
Laat je meeslepen
Ga in op de groove met ons nieuwe BassWave™ algoritme dat op intelligente wijze je bas regelt voor diepere lage tonen.
Vloeiende, bruisende audio
De verbeterde LHDC 4.05 codec werkt achter de schermen om naadloze Bluetooth®-audiostreaming met een prachtige toon en helderheid te garanderen. En kijk uit naar een update naar LHDC 5.0 die binnenkort verschijnt!
Luister op jouw manier
Laat OnePlus Audio ID 2.02 een gepersonaliseerd audioprofiel maken met verbeterd natuurlijk geluid, afgestemd op je oren met een snelle en eenvoudige oorscan en luistertest.
Welkom bij ruimtelijke audio1
Dynamisch, gelaagd surround-geluid is niet langer beperkt tot de bioscoop — OnePlus Buds Pro 2 wordt geleverd met Spatial Audio dat samen met Google en Dolby is ontwikkeld voor de nieuwe OnePlus 11. Met Head Tracking, Dolby Atmos en ons speciale rendering-algoritme krijg je een breder veld met helder, natuurlijk geluid en ongerepte zang voor een luisterervaring die klinkt als een zitplaats op de eerste rij bij een live show.
Ontspan met je favoriete nummers
Zet je OnePlus Buds Pro 2 op en gebruik Spatial audio om te luisteren naar prachtige versies van je favoriete nummers op YouTube, Disney+.
Omarm
de stilte
Adaptieve stilte
Laat je nooit meer overvallen door lawaaierige omgevingen, met drie slimme Noice cancelation standen die zich naadloos aanpassen aan jouw behoeften — Faint, Smart, en Extreme. En wanneer je de buitenwereld binnen wilt laten, zorgt onze vernieuwde Transparantie-modus voor duidelijkere gesprekken en een betere veiligheid en bewustzijn.
 • Straat
 • Trein
 • Binnen
Gebruik een hoofdtelefoon voor de beste ervaring.
Geluidsvrije omgeving
Haal diep adem en ontspan met adaptieve ruisonderdrukking tot 48 dB3 die zich afstemt op je omgeving om de chaos uiterst nauwkeurig te blokkeren, inclusief hoge stemmen, dankzij verbeterde intelligente hardware. Start de oorscan met een paar snelle tikjes, en je kunt in een mum van tijd chillen op je favoriete afspeellijst.
TÜV Rheinland
Noise Cancelation
Certification.
Ontworpen voor grootsheid
De OnePlus Buds Pro 2 Series Serie heeft een stijlvolle en oogstrelende moderne esthetiek, met twee geweldige kleurstellingen - Obsidian Black, Arbor Green, en Misty White. De gladde, aangename NCL matte coating en de gepolijste indium voorraad raken alle juiste noten voor een uiterlijk dat klasse uitstraalt.
*OnePlus Buds Pro 2 is verkrijgbaar in Arbor Green en Obsidian Black. OnePlus Buds Pro 2R is verkrijgbaar in Misty White.
 • Arbor Green
 • Obsidian Black
 • Misty White
Gemaakt met jou in gedachten
FF Mic
FB Mic
Talk Mic
Duidelijkere, vlottere oproepen
Bij heldere gesprekken draait alles om de ingebouwde microfoons. En Buds Pro 2 heeft drie microfoons op elke oorknop om nauwkeurig stemmen op te vangen, de ruisonderdrukking te verbeteren en samen te werken met onze verbeterde AI-algoritmen tegen wind om achtergrondgeluiden weg te filteren, zodat je geen enkel woord van je vrienden en dierbaren mist.
De kracht waarmee je kunt blijven grooven
 • 39 uur4Etui + oordopjes ANC uit
 • 9 uur4Alleen oordopjes ANC uit
 • 25 uur4Etui + oordopjes ANC aan
 • 6 uur4Alleen oordopjes ANC aan
Als je batterij bijna leeg is, laad je gewoon je oordopjes op en profiteer je van ons supersnelle opladen voor 10 uur extra luistertijd in slechts 10 minuten8. Of als je geen fan bent van kabels, ondersteunt Buds Pro 2 ook Qi-certified9 draadloos opladen.
Gebouwd om de hele dag te dragen
OnePlus Buds Pro 2 zijn kleiner en gestroomlijnd om goed in je oren te passen10 voor urenlang comfortabel luisteren, met drie verschillende maten antibacteriële oordopjes11.
Gemakkelijk luisteren op een hoger niveau
Een gezonde houding wordt gemakkelijk gemaakt12
Een goede houding zorgt voor een gezondere, comfortabelere luisterervaring en OnePlus Buds Pro 2 biedt je ondersteuning met herinneringen over activiteitsniveau en houding, gegenereerd door de ingebouwde IMU sensoren.
Dubbele verbinding
Verbind en schakel gemakkelijk tussen maximaal twee Bluetooth®-apparaten.
Naadloos13 snel koppelen
Koppel sneller dan ooit met Android-apparaten met behulp van Google Fast Pair6.
Soepele, stabiele connectiviteit
Met 94 ms7 ultralage latentie zorgt OnePlus Buds Pro 2 ervoor dat je Bluetooth®-streamingervaring snel en soepel blijft, zodat je geen noot van je afspeellijst mist.
Geweldig, ongeacht het weer
Als alles nat en vochtig wordt, heeft OnePlus Buds Pro 2 IP5514 waterbestendigheid voor de knoppen en IPX415 voor de etui, zodat je luisterervaring niet 'wegspoelt'.
Vind je innerlijke zen
Sereniteit is altijd binnen handbereik met Zen Mode Air, met verschillende standen voor witte ruis om je te helpen maximale rust te bereiken.
Moeiteloos soepele bediening
Beheer je audio naadloos met eenvoudige aanraakbediening en gebruik de HeyMelody16 app om instellingen te wijzigen en updates uit te voeren, allemaal op één gebruiksvriendelijke locatie.
Wat zit er in de doos
Specificaties
Basisinformatie
Productnaam
High-variant: OnePlus Buds Pro 2
Standaardvariant: OnePlus Buds Pro 2R
Kleurstellingen
High-variant: Arbor Green, Obsidian Black
Standaardvariant: Misty White
Gewicht en afmetingen
Gewicht oordopjes
4,9 g
Gewicht oplaadetui
47,3 g
Geluid
Drivers
11 mm woofer + 6 mm tweeter dual drivers
Frequentierespons
10 Hz~40 KHz
Microfoongevoeligheid
-38 dB
Microfoons
3 microfoons per kant
Nominaal vermogen
10 mW
Ruisonderdrukking
Tot 48 dB slimme adaptieve ruisonderdrukking3
Frequentiebereik: 4 kHz
Transparantiemodus
Connectiviteit
Bluetooth®-codec
LHDC/AAC/SBC
Bluetooth®-versie
Bluetooth® 5.3
Afstand
10 m
Transmissieprotocol
Bluetooth® Low Energy, SPP, HFP, A2DP, AVRCP
Google Fast Pair6
Dubbele verbinding
Water- en zweetbestendigheid
Oordopjes
IP5514
Oplaadetui
IPX415
Batterij
Type batterij
Oplaadbare li-ionbatterij
Batterijcapaciteit
Oordopjes: 60 mAh
Oplaadetui: 520 mAh
Afspelen met ANC uit (50% volume, AAC)
Alleen oordopjes: 9 uur4
Oordopjes + etui: 39 uur4
Afspelen met ANC aan (50% volume, AAC)
Alleen oordopjes: 6 uur4
Oordopjes + etui: 25 uur4
Gesprekstijd(50%volume, AAC, ANC AAN)
Telefoongesprek tot 4 uur (alleen oordopjes)
Opladen
oplaadetui + oordopjes gecombineerd,
50% volume, AAC, ANC UIT
10 minuten voor 10 uur8
alleen oordopjes, 50% volume, AAC, ANC UIT
10 minuten gedurende 3 uur8
Oplaadinterface
Bedraad: USB Type-C
Draadloos: Qi-certified9
Latentie
Latentie
94ms7
Speciale functies
Neck Health12
OnePlus Audio ID 2.02
Zen Mode Air
OTA-upgrade
Touch
Touch Control
Eenmaal drukken: afspelen pauzeren/inkomende gesprekken beantwoorden/gesprekken beëindigen
Tweemaal drukken: volgend nummer/gesprek weigeren
Driemaal drukken: vorig nummer
1 seconde lang indrukken: schakelen tussen ruisonderdrukking
3 seconden lang indrukken: focus oordopjes
Aangepaste instellingen
Ondersteund door HeyMelody16 APP
Opmerkingen:
1.Ruimtelijke audio wordt bij de lancering ondersteund op OnePlus 11 en zal in de nabije toekomst door meer modellen worden ondersteund. De hoofdtrackingfunctie is alleen beschikbaar op OnePlus Buds Pro 2 en wordt niet ondersteund door OnePlus Buds Pro 2R.
2.Voor OnePlus smartphonegebruikers met Android 11 en hoger kan Audio ID 2.0 worden ingesteld in de "Earbuds Functie". Voor andere gebruikers (iOS /Android 7.0 en hoger) vereist OnePlus Audio ID 2.0 de officiële mobiele applicatie HeyMelody die kan worden gedownload via Google Play en de iOS App Store. Historische en persoonlijke gegevens worden beheerd in overeenstemming met ons privacybeleid: oneplus.com/legal/privacy-policy.
3.OnePlus Buds Pro 2 biedt drie ruisonderdrukkingsstanden (Faint, Smart en Extreme) die variëren van 25 dB tot 48 dB. De "Slimme" ruisonderdrukkingsstand zorgt voor intelligente, dynamische ruisonderdrukking die zich automatisch aanpast en compenseert voor omgevingsgeluiden in je omgeving. ANC-gegevens zijn gebaseerd op laboratoriumresultaten van OnePlus. De werkelijke prestaties van gebruikers kunnen variëren afhankelijk van specifieke omstandigheden.
4.OnePlus Buds Pro 2 kan tot 39 uur batterijduur bereiken tijdens het afspelen van muziek (oordopjes en oplaadetui samen), en een volledige lading van de oordopjes zelf levert tot 9 uur speeltijd met het volume ingesteld op 50%, met AAC-modus en ANC uit. Met ANC aan, in AAC-modus, volume ingesteld op 50%, geniet je van een batterijduur tot 25 uur (oordopjes en oplaadetui samen), en een volledige lading van de oordopjes zelf levert tot 6 uur speeltijd op. Oplaad- en batterijtestresultaten zijn gebaseerd op interne OnePlus laboratoriumresultaten (25° C of 77° F). Testdatum: 12 december 2022. De werkelijke levensduur van de batterij wordt beïnvloed door het volume, de frequentie en de duur van inkomende gesprekken, de uitvoerbron, omgevingsinterferentie, gebruikte productfuncties, gebruiksgewoonten en andere factoren. De werkelijke ervaring hangt af van het individuele gebruik.
5.Alleen beschikbaar op LHDC-codec-compatibele Android-apparaten. OnePlus-modellen die deze functie ondersteunen zijn onder meer: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 10 Pro, OnePlus 10T, OnePlus 11, Nord 2 en Nord 2T. Deze toestellen staan gepland voor een upgrade naar de LHDC5.0 binnen 2023 via OTA.
6.Google fast pair wordt ondersteund op OnePlus 6 en hoger en het systeem moet Andriod 11 en hoger zijn.
7.De latentie kan worden teruggebracht tot zo laag als 94ms bij koppeling met geselecteerde OnePlus-telefoonmodellen. De gegevens zijn gebaseerd op interne laboratoriumresultaten van OnePlus, wanneer OnePlus Buds Pro 2 wordt gekoppeld met OnePlus 11. LE Audio wordt later in 2023 via OTA uitgebracht.
8.Een lading van 10 minuten houdt je OnePlus Buds Pro 2 10 uur aan de gang (Buds en oplaaddoos gecombineerd, ANC uit). Eén keer 10 minuten opladen van de oordopjes zelf levert 3 uur speeltijd op (alleen Buds, ANC uit). Oplaad- en batterijtestresultaten zijn gebaseerd op interne OnePlus laboratoriumresultaten (25° C of 77° F). Testdatum: 12 december 2022. Laad je OnePlus Buds Pro 2 snel op met een standaardadapter of Type-C USB-oplaadkabel. Vereist 5V~2A-adapter of hoger. De werkelijke prestaties die gebruikers ervaren, kunnen variëren op basis van de specifieke omstandigheden van de oplaadomgeving.
9.Voor draadloos opladen is een Qi-certified draadloze oplader nodig. Draadloos opladen wordt alleen ondersteund voor de OnePlus Buds Pro 2 en is niet beschikbaar voor de OnePlus Buds Pro 2R.
10.De kwaliteit van de pasvorm varieert en is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de vorm en grootte van de oren van de drager.
11.Beschikbare maten oordopjes zijn alleen small, medium en large.
12.De functie Neck Health is binnenkort beschikbaar via OTA. Om Neck Health te gebruiken, moet je de firmware van de headset, de Wireless Headset App en de Health App bijwerken naar de nieuwste versie. Een testtijd van 3 minuten is een gemiddelde testtijd en kan per persoon verschillen.
13.Vereist Bluetooth®-compatibele apparaten met een maximaal transmissiebereik van 10 meter (30 voet).
14.IP55-classificatie bereikt op testdatum: 22 augustus 2022. Gegevens zijn gebaseerd op testresultaten met TÜV SÜD volgens IEC 60529:1989 + A1:1999 + A2:2013 en clausule Y5.5.2 van IEC 62368 -1 :2018. Water- en stofbestendigheid kunnen afnemen naarmate het apparaat ouder wordt. Vloeistof- en stofschade vallen niet onder de garantie.
15.IPX4-classificatie bereikt op testdatum: 12 augustus 2022. Gegevens zijn gebaseerd op testresultaten met TÜV SÜD volgens IEC 60529:1989 + A1:1999 + A2:2013 en clausule Y5.5.2 van IEC 62368 -1 :2018. Water- en stofbestendigheid kunnen afnemen naarmate het apparaat ouder wordt. Vloeistof- en stofschade vallen niet onder de garantie.
16.Voor OnePlus smartphonegebruikers: upgrade je Wireless Earphones-app naar de nieuwste versie. Voor andere gebruikers: download de officiële HeyMelody-app (Android/iOS) uit Google Play of de iOS App Store.
Disclaimer: productafbeeldingen en display-inhoud zijn alleen bedoeld ter illustratie, de werkelijke product- en display-inhoud kan variëren.
1.De standaardinstellingen zijn door OnePlus gedefinieerd. Gebruikers kunnen diverse functies aanpassen binnen geselecteerde OnePlus telefooninstellingen of de “HeyMelody” app, te downloaden via Google Play of iOS App Store.
2.Op basis van firmware-updates voor de OnePlus Buds Pro 2 kunnen de bovenstaande acties enigszins worden gewijzigd, en kan de feitelijke OTA-inhoud afwijken van de opgegeven inhoud.
3.Vanwege realtime veranderingen met betrekking tot productbatches, productie en leveringsfactoren kan OnePlus, om nauwkeurige productinformatie, specificaties en functies te verstrekken, realtime aanpassingen aanbrengen in tekstbeschrijvingen en afbeeldingen op bijbehorende informatiepagina's om ervoor te zorgen dat deze overeenkomen met de productprestaties, specificaties, indexen en onderdelen van het daadwerkelijke product. Productinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd en aangepast. Zie de specifieke informatie op oneplus.com/oneplus-buds-pro-2.
4.OnePlus Buds Pro 2 en OnePlus-telefoons zullen, wanneer ze samen worden gebruikt, de beste ervaring bieden. OnePlus Buds Pro 2 is ook compatibel met Bluetooth®-apparaten; de langste Bluetooth®-transmissieafstand is 10 m tussen OnePlus Buds Pro 2 en het Bluetooth®-apparaat. Vanwege de aard van Bluetooth® kan elektromagnetische interferentie in de omgeving ervoor zorgen dat de verbinding wordt verbroken.
5.Op basis van software-updates voor de telefoon kunnen de bovenstaande acties enigszins worden gewijzigd en kan de feitelijke OTA-inhoud afwijken van de opgegeven inhoud.