Het is al weer even geleden.

We gaan terug naar hoe het begon.

De OnePlus Nord komt.

{{ t9n.nordIntroduc1}}
Volg @oneplus.nord op Instagram voor updates.

{{ index ===2? t9n.UnlimiSubTitle :t9n.soldSubTitle}}

{{ t9n.soldContent}}
{{ t9n.buttonTextPreOrder}} {{notifyStartFun(index)}} {{notifyEndFun(index)}} Europe/Budapest Pre-order OnePlus Nord aWfSRrwLXzIhScZtkmTN23175
{{formatDate(index).times}} CEST {{formatDate(index).date}}
Of zolang de voorraad strekt*

{{dialogShowFun()}}

{{ t9n.worksTitle}}

 1. {{t9n.stepOne}}

  1. {{ t9n.worksText1}}

 2. {{t9n.stepTwo}}

  2. {{ t9n.worksText2}}

 3. {{t9n.stepThree}}

  3. {{ t9n.worksText3}}

{{ t9n.terms}}

{{t9n.termsTitle}}

Deze Algemene Voorwaarden (de “Algemene Voorwaarden") gelden wanneer u een pre-order plaatst voor de € 20 (of gelijkwaardige) Voucher (zie hieronder) voor de OnePlus Nord van OnePlus.com tijdens deelname aan deze OnePlus Nord Pre-order Promotie (de “Promotie"). Door een pre-order voor de Voucher te plaatsen, gaat u akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden, dus lees ze aandachtig voordat u een pre-order voor de voucher plaats en bewaar een kopie.

  OnePlus Nord Pre-order Promotie

 1. Promotor De promotor is Da Sheng International Trade Co., Limited (de ‘Promotor' of ‘Wij').
 2. Promotieperiode De Promotie start 1 juli 2020 om 10:00 uur (CEST) en eindigt 16 juli 2020 om 10:00 uur (CEST), of zolang de voorraad strekt (de “Promotieperiode"). Er zijn 3 pre-orderronden van de Voucher:
  • 1e ronde: beperkte Voucher begint 1 juli 2020 om 10.00 uur (CEST).
  • 2e ronde: beperkte Voucher begint 8 juli 2020 om 10.00 uur (CEST).
  • 3e ronde: Voucher begint 15.00 uur (CEST) op 15 juli 2020 tot 10.00 uur (CEST) op 16 juli 2020.
 3. Promotiekanaal: oneplus.com.
 4. Deelname: Om deel te kunnen nemen aan de Promotie (mogelijk gemaakt door oneplus.com), moet u een inwoner (18 jaar of ouder) zijn van Europa (de “Deelnemer" of “U").
 5. Gebied

 6. Deze promotie is beperkt tot de volgende landen:

  Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Tjeckien, Tyskland, Danmark, Estland, Spanien, Finland, Frankrike, Grekland, Kroatien, Ungern, Irland, Italien, Litauen, Luxemburg, Lettland, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Sverige , Slovenien, Slovakien, Storbritannien.
 7. Reserveren

 8. Voor deelname moet u het promotiekanaal bezoeken en € 20 (of gelijkwaardig) betalen via een geldig OnePlus-account of via een gastbetaling (inloggen niet vereist). De € 20 is voor voucher van € 20 en reserveert het product vóór de lancering (“Voucher"). De Voucher kan niet worden gerestitueerd en of ingewisseld voor cash. Deelnemer mag Voucher niet verkopen, verhandelen of kopen zonder toestemming van OnePlus.
 9. Deelname vereist dat u bepaalde informatie verstrekt, waaronder uw naam, e-mailadres, verzendadres en factuurgegevens. Het is uw verantwoordelijkheid dat uw gegevens correct en actueel zijn. Zonder de juiste informatie kunnen we u niet de bevestigingsmail, de voucher en merchandise sturen en u informeren wanneer de pre-order beschikbaar is voor aankoop, indien van toepassing.
 10. Na betaling van de Voucher wordt er een bevestigingsmail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Bij deelname en betaling als gast wordt alleen een e-mail verstuurd om de bestelling te bevestigen. Deelnemers met een geldig OnePlus-account kunnen de bestelgegevens controleren in "Mijn bestellingen".
 11. We sturen de goederen nadat u de betaling van de voucher heeft voltooid. Pre-orders voor de 1e en 2e ronde krijgen een lifestyle-product, een stickerpakket en andere geschenken. De eerste pre-orders van de 3e ronde krijgen een stickerpakket en een cadeau. Een geldig verzendadres opgeven om de goederen te ontvangen.
 12. OnePlus Nord-bestelling voltooien

 13. U ontvangt vóór de lancering een uitnodigingscode en voucher via het OnePlus-account. Indien u als gast deelneemt en betaalt, opent u een OnePlus-account met een e-mailadres om de uitnodigingscode en de Voucher te ontvangen.
 14. Alleen deelnemers kunnen de OnePlus Nord op de lanceringsdag kopen met een uitnodigingscode en de Voucher. De uitnodigingscode vervalt in een bepaalde tijd. De Voucher is langer geldig voor het kopen van de OnePlus Nord. Details worden vóór de lancering per e-mail verzonden. OnePlus kan uw bestelling weigeren als u niet voldoet aan de relevante deelnamecriteria.
 15. Levering en annulering

 16. Bestellingen worden zo snel mogelijk naar u verstuurd of gereedgemaakt, afhankelijk van beschikbaarheid, zodat u deze op de lanceringsdatum kunt ontvangen. Langere levertijd in sommige gebieden.
 17. Totdat wij u informeren dat het product is verzonden of gereed is voor afhaling (“Verzendbericht") kunt u of OnePlus de order zonder opgave van reden annuleren. Bij annulering vóór de verzendingsmelding, heeft u recht op terugbetaling van uw Betaling. De Voucher kan niet worden gerestitueerd zoals vermeld.
 18. De aankoop van het product en/of bijbehorende service is onderhevig aan extra voorwaarden van OnePlus, waaronder de verkoopvoorwaarden van OnePlus, die in de orderbevestiging worden vermeld voordat u uw aankoop voltooit. Kijk voor details op oneplus.com.
 19. Privacy en gegevensbescherming

 20. Het gebruik door OnePlus van door u verstrekte persoonlijke gegevens is beperkt tot communicatie over de Promotie en beheer van het proces. U gaat hierbij akkoord dat uw gegevens voor dit doel worden gebruikt en bevestigt dat u akkoord gaat met het privacybeleid: https://www.oneplus.com/legal/privacy-policy.
 21. Diversen.

 22. OnePlus is niet aansprakelijk voor: (a) het niet ontvangen van inzendingen door verzendproblemen en andere zaken waarover zij geen controle heeft; (b) late, verloren, verkeerd gerouteerde of beschadigde zendingen of claims; (c) andere verliezen of schade door Promoties buiten de redelijke controle van OnePlus.
 23. U bent als enige verantwoordelijk voor eventuele belastingen en alle andere relevante kosten of uitgaven die niet in de Algemene Voorwaarden zijn opgenomen.
 24. OnePlus kan deze Algemene Voorwaarden wijzigen. Kijk op de website voor updates.
 25. De Algemene Voorwaarden zullen worden geïnterpreteerd volgens, en vallen onder de wet van, Hong Kong (of eventuele lokale wetten).
 26. Datum uitgifte: 30 juni 2020

We hebben nog een verrassing.
Elke pre-order krijgt exclusieve Nord-merchandise.
Bestel vroeg en ontvang meer merchandise.
Noot: Alle pre-orders en degenen die de Nord snel na de release bestellen krijgen een exclusieve verpakking. Wie weet, het wordt wellicht een verzamelobject ...
FAQs
Wat krijg ik voor mijn betaling van € 20?

Hoe eerder je bestelt, hoe meer Nord-merch je krijgt. Simpel.

1. Pre-orders voor de 1e en 2e ronde worden geleverd met een lifestyle-product, een stickerpakket en andere geschenken. De eerste pre-orders van de 3e ronde ontvangen een stickerpakket en een cadeau.

2. Pre-orders hebben een code en tegoedbon van € 20 die je vóór de lancering ontvangt om jouw bestelling van de Nord veilig te stellen.

3. Bestellingen direct na de release worden geleverd met de Nord en een geschenk. Als je erg vroeg bent, ontvang je de Nord in een exclusieve verpakking.

Wanneer ontvang ik mijn merch?

Dat hangt af van je pre-order. Pre-orders voor de 1e en 2e ronde worden geleverd met een lifestyle-product en stickerpakket - ze worden binnen 3-5 dagen geleverd. En we hebben een aantal cadeaus voor jou - we proberen deze met de merchandise te bundelen, anders sturen we ze apart. Pre-orders voor de 3e ronde worden niet geleverd met lifestyle-producten en alleen de vroegste orders ontvangen een cadeau.

Kan de betaling worden terugbetaald?

Als je de Nord hebt besteld en € 20 hebt betaald, ontvang je een voucher van € 20, zodat je de Nord met korting kan kopen. Vouchers worden niet gerestitueerd of omgeruild voor cash. Klanten mogen vouchers niet verkopen, ruilen of kopen zonder toestemming van OnePlus.

Als ik de Nord wil retourneren, stuur ik ook Nord-merch terug?

Als je Nord wil retourneren, stuur je ook het bijgeleverde geschenk terug.

Wat doe ik bij problemen met mijn Nord?

Elke Nord-smartphone wordt getest voordat hij wordt ingepakt en naar jou wordt verzonden. Mocht je een defect apparaat ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Kan ik Nord in mijn land reserveren?

Deze pre-order actie is beperkt tot de volgende landen:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Malta, NL, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Slovenië, Slowakije, Spanje, VK.

Still got a question? Please contact our Customer Support team.