OnePlus Nord CE 5G

{{errMsg}}

OnePlus Nord CE 5G

A Little More

Than You'd Expect

Vanaf € 299

Experience a new standard for mid-range phones 10th June.

 • Warp Charge 30T + 4500mAh¹ batterij
 • 64 MP triple camera
 • 90 Hz AMOLED-scherm
 • Snapdragon™ 750G 5G
 • 5G-ready
 • OxygenOS
Bekijk de video

NORD


TO THE CORE

NORD TO


THE CORE

 • Een beetje lichter.

  170g2

 • Een beetje dunner.

  7.9mm2

 • Een beetje robuuster.

  3,5 mm

Blue Void

Charcoal Ink

Silver Ray

MEER LEVEN.


MEER WARP.

De tijd vliegt met Warp Charge 30T Plus.

Een grotere batterij verdient een nog betere lader. Warp Charge 30T Plus verbetert de stroomoverdracht om de Nord CE's batterij met grote capaciteit in slechts 30 minuten van 0 tot 70% op te laden³.

Hou je kracht vast.

Nord CE 5G heeft een enorme 4500mAh batterij, wat betekent dat je telefoon langer opgeladen blijft.

GA VOOR


PERFECTIE

Maak foto's verticaal. Horizontaal. Uitzonderlijk.

Nord CE 5G heeft een triple camera, waaronder een high-res 64 MP hoofdcamera (16 MP meer dan de originele Nord). Het grote diafragma van f/1.79 van de hoofdcamera helpt je meer licht en details vast te leggen, zelfs in situaties met weinig licht.

64 miljoen pixels

Een voor een gekozen

Achter de schermen van elke opname combineert een reeks algoritmen de beste elementen van meerdere frames om je verbeterde duidelijkheid te geven.

AI ziet wat jij ziet.

AI-scèneherkenning interpreteert wat jij ziet en past camera-instellingen zoals kleur, contrast en belichting automatisch aan voor schitterende, levensechte foto's.

Heb je genoeg van flitsers?

Ja.. wij ook.

Laat de nacht tot leven komen.

Nightscape registreert en beheert op intelligente wijze meerdere belichtingen in real time om scherpe, gedetailleerde beelden bij weinig licht te produceren.

Ultra-breed wanneer dingen ultra-vreemd worden.

Waarom zou je je beperken tot een standaardlens? Waarom zou je midden op de dag een dutje op het dak doen? We weten het niet. Maar dit weten we wel: onze 119° ultragroothoeklens helpt je meer detail in elke foto vast te leggen.

Selfie. Klaar? Af!

16 MP selfiecamera voor prachtige selfies klaar voor sociale media.

Oké.

Tijd om te focussen.

De camera's aan de voor- en achterkant beschikken over een Portretmodus, waardoor je meer creatieve controle hebt dan ooit. Automatisch scherpstellen zorgt ervoor dat je oogstrelende bokeh-effecten kunt creëren.

PURE


PRESTATIES

Soepelheid is standaard.

Of je nu scrolt, veegt of streamt: onze verversingssnelheid van 90Hz levert elke seconde 50% meer visuele informatie om je een boeiende en smooth ervaring te bezorgen.

90Hz

display

AI slimmigheid.

Dragon-snelheid.

Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G Mobile Platform gebruikt zijn ingebouwde AI om hoogwaardige verwerking, ongelooflijke graphics en 5G gaming te verzekeren. Plus tot 12 GB RAM zorgt ervoor dat elke app snel en soepel werkt.

Upgrade naar 5G met CE.

Ervaar snelheden die breedband overtreffen met Nord CE 5G.Met snelheden tot 2,95 Gbps⁴ kan je films, series en grote hoeveelheden internetmemes downloaden in enkele minuten.

EEN SCALA AAN


NIEUWE FUNCTIES

 • OxygenOS 11

  Nord CE 5G maakt gebruik van de nieuwste OxygenOS gebaseerd op Android 11 en introduceert een scala aan nieuwe functies.

 • Donkere modus

  Verminder de belasting op je ogen wanneer je het toestel in het donker gebruikt en zie er ook nog eens cool uit.

 • Gepersonaliseerd always-on scherm

  Pas je AOD aan met kleuren, afbeeldingen en maak unieke foto-illustraties.

Alles met één hand

Of je nu sms't met vrienden of snel een adres zoekt: we hebben onze gebruikersinterface zo aangepast dat het gebruik met één hand een stuk eenvoudiger wordt.

Opmerkingen:

 • 1. De typische batterijcapacteit is 4500mAh en daadwerkelijke prestaties kunnen variëren. De batterij kan niet verwijderd worden;
 • 2. De afmetingen en het gewicht van de mobiele telefoon kunnen variëren afhankelijk van de configuratie, het productieproces en de meetmethode.
 • 3.Laadgegevens verkregen van het OnePlus testlaboratorium. Testdatum: April 6, 2021. Standaarden testomgeving: Omgevingstemperatuur: 25°C ± 1°C. Operationele temperatuur als het laden van de telefoon begint: 25°C ± 1°C. Testproces: Laden begint vanaf 1% met de officiële OnePlus Stroomadapter en OnePlus Warp Laadkabel (in de doos). Het scherm blijft uitgeschakeld gedurende het gehele laadproces. Daadwerkelijke prestaties ervaren door gebruikers kunnen variëren op basis van de specifieke omgevingsomstandigheden bij het laden.
 • 4. 2,95 Gbps is de theoretische downstream netwerkbandbreedte van het Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G Mobiele Platform. 5G dekking kan per regio en configuratie verschillen. Neem contact op met je netwerkbeheerder voor meer informatie.