OnePlus Nord 3 5G

{{errMsg}}
OnePlus Nord 3 5G
Zo'n beetje alles wat je zou willen hebben
Vanaf
.
Zo´n beetje precies het
design wat je zou willen hebben
Zo´n beetje precies het design wat je zou willen hebben
Briljante eenvoud
OnePlus Nord 3 5G heeft een eenvoudig, ingetogen ontwerp dat eruitziet alsof het bij een veel duurder product zou horen. Tempest Gray heeft een prachtige 2.8D zijden glazen behuizing met een matte textuur die verblinding tegengaat en vingerafdrukken voorkomt, terwijl Misty Green wordt geleverd met een zacht glanzende celadon glazen afwerking. Het voelt comfortabel aan dankzij het slanke 8,15 mm ontwerp en de platte randen.
Misty Green
Tempest Gray
Flat is beautiful
We hebben afscheid genomen van het funky plastic schermframe. Het scherm is nu vlak in de randen gevat en biedt een naadloze kijkervaring. En mis natuurlijk de klassieke OnePlus alert slider aan de zijkant niet!
Zo´n beetje precies het
prestaties die je zou willen hebben
Zo´n beetje precies het prestaties die je zou willen hebben
Dimensity maal 9000
De OnePlus Nord 3 5G’s MediaTek Dimensity 9000-chipset zet prestaties neer op flagshipniveau, terwijl de LPDDR5X RAM voor zo´n heerlijk soepele ervaring zorgt.
43%
Betere CPU-prestaties1
59%
Betere GPU-prestaties1
4X ↑
AI-energie-efficiëntie2
We zetten de RAM er in!
Hou je van RAM? Want deze telefoon biedt tot maar liefst 16 GB aan snel LPDDR5X RAM. En hij heeft RAM-Vita: een RAM-beheerfunctie, waardoor je met je RAM kunt multitasken als de beste. Dat zit echt wel geRAMD!
76% ↑
snellere prestaties3
TÜV SÜD 48-maanden Fluency Rating A-certificering
Nog meer Dimensity!
We hebben een aantal coole functies toegevoegd zodat je nog meer profiteert van de uitstekende prestatie van de MediaTek Dimensity 9000 -chipset.
De meesterlijke multitasker
Mocht je nog meer bewijs nodig hebben, dan zijn hier meer redenen waarom deze telefoon een echte multitasker is:
Voert tot 44 apps tegelijk uit4
Razendsnelle beeldverwerking
Sneller dan ooit foto's en video's vastleggen en opnemen.
Zorgeloos gamen
Ga helemaal uit je dak met de supersnelle en responsieve game-ervaring. De HyperTouch Engine levert een aanraakrespons van 1000 Hz.
TÜV SÜD Precise Touching S Rating
Zo groot. Zo cool
Het enorme VC-koelsysteem van de OnePlus Nord 3 5G zorgt ervoor dat alles veilig en soepel blijft werken. Zelfs voor de meest intense gaming- en fotobewerkingssessies.
4129.8mm2
Groot VC-koelsysteem met hoogwaardige grafiettechnologie
Zo soepel kan XL zijn
We hebben OnePlus Nord 3 5G’s Super Fluid AMOLED beeldscherm opgeblazen tot 17,12cm (6,74¨5) met een extra grote 120 Hz adaptieve dynamische verversing voor adembenemende beelden en moeiteloze swipes. Geniet van de dubbele luidsprekers met Dolby Atmos aan de zijkant voor een volledig meeslepende streaming- en game-ervaring.
450 PPI
Resolutie
1450 Nits
Maximale helderheid
40-120 Hz
Adaptieve dynamische beeldsnelheid6
Zo´n beetje precies het
camera´s die je zou willen hebben
Zo´n beetje precies het camera´s die je zou willen hebben
Dat klopt! Deze camera heb je eerder gezien
Als de camera je een gevoel van déjà vu geeft, dan komt dat door de 50 MP Sony IMX890-sensor in de OnePlus Nord 3 5G. Want dat is precies dezelfde die we gebruiken in onze flagships zoals de OnePlus 11.
50 MP IMX890 Hoofdcamera + OIS
4 cm macrolens
112° ultragroothoekcamera
turbokrachtige nachtopnamen
Haal het maximale uit je nachtopnamen met een tweevoudige combinatie van OIS en ons TurboRAW algoritme voor minder blur en prachtige kleuren.
Die handige 4K Zestig
Maak supervloeiende 4K-video's met 60 fps, zelfs bij weinig licht, met behulp van AI-ruisonderdrukkingsmagie van de MediaTek 9000 chipset.
Superstabiele, kleurrijke 1080p
We hebben de 1080p videomodi voor de OnePlus Nord 3 5G verdubbeld, met onze klassieke en kleurrijke 1080p HDR-modus en nieuwe 1080p opnamen met 60 fps die geweldig zijn voor actiefoto's.
Bokeh, of niet bokeh?
Het antwoord is van harte: ´Wel bokeh!´ Met de verbeterde portretmodus van de OnePlus Nord 3 5G, verbeterde achtergrond blurring en bokeh-filtereffecten waarbij de volle scherpte exclusief voor de oogstrelende onderwerpen blijft.
O, nee! De ultragroothoek is gekrompen!
Rustig maar. We hebben de ultragroothoekcamera niet gekrompen. We hebben alleen maar de hoek teruggebracht tot 112˚. Daardoor kun je vloeiende realistische groothoekopnamen maken, met minder vertekening en minder vervorming.
Zo´n beetje precies het
power die je zou willen hebben
Zo´n beetje precies het power die je zou willen hebben
Alle milliampère-uren helemaal voor jou
We hebben de OnePlus Nord 3 5G uitgerust met een batterij gelijkwaardig aan 5000 mAh 7, 80W SUPERVOOC die met een laadbeurt van 15 minuten weer vol genoeg zit om de hele dag door te komen8.
Hoe super is jouw ‘VOOC?
OnePlus Nord ‘s ‘VOOC is zo super dat zijn volledige naam eigenlijk “80W SUPERVOOC Endurance Edition” is, de duurzame editie. Hij heeft een Battery Health Engine de oplaadcycli verdubbelt: van 800 tot 1600. Dat is vier jaar dagelijks opladen tot meer dan 80% van de batterij9!
80W
SUPERVOOC
.
Zo´n beetje precies het
de soepele ervaring die je zou willen hebben
Zo´n beetje precies het de soepele ervaring die je zou willen hebben
Extra soepel, extra handig
OnePlus Nord 3 5G komt met OxygenOS 13.1 zó uit de doos10.. Dit naadloos vloeiende OS is geïnspireerd door de natuur en komt verpakt met handige tools.
Oxygen OS 13
Zen Mode is nu Zen Space met dezelfde relaxte ervaring waar je van houdt.
Lekker chillen met ambient-geluid en games van O-Relax.
Open de IR remote-interface en bedien je al je apparaten in je huis.
Zen Mode is nu Zen Space met dezelfde relaxte ervaring waar je van houdt.
Lekker chillen met ambient-geluid en games van O-Relax.
Open de IR remote-interface en bedien je al je apparaten in je huis.
Geniet nog langer van de Fast and Smooth ervaring
OnePlus Nord 3 5G is het eerste OnePlus Nord-apparaat dat drie jaar software-updates en vier jaar beveiligingsupdates krijgt. Zo blijft je Fast and Smooth-ervaring langer up-to-date.