OnePlus 10 Pro Free Buds Pro Redeem Campaign

{{errMsg}}

Hur löser jag in mina OnePlus Buds Pro?

Kunder som köpt OnePlus 10 Pro hos en auktoriserad OnePlus återförsäljare, kan få en inlösningskod för kostnadsfria OnePlus Buds Pro på sitt registrerade OnePlus-konto under förutsättning att enheten länkas i OnePlus Store-appen, eller i enhetens inställningar, mellan 31 mars och 26 april (“Kampanjperioden.”)
Ytterligare villkor och bestämmelser utfärdade av auktoriserade OnePlus återförsäljare kan komma att gälla för dessa köp.

Hur löser jag in mina OnePlus Buds Pro?

Alternativ ett:
1. Öppna OnePlus Store-appen.
2. Klicka gratis OnePlus Buds Pro-banderoll.
3. Uppdatera till den senaste versionen av appen.

Alternativ två:
1. Uppdatera enhetens operativsystem manuellt.
2. Klicka på enhetens inställningar.
3. Logga in på OnePlus-konto.

Länka din enhet

Klicka på "Länka enhet", enheten kommer automatiskt att validera sin IMEI-information för att kontrollera om enheten är en kvalificerad OnePlus 10 Pro.Observera att OnePlus 10 Pro köpt på oneplus.com eller via OnePlus Store-appen är utesluten för att få den kostnadsfria Buds Pro-koden.

Få gratis Buds Pro lös in kod

När deltagarna har lyckats länka enheten kommer en gratis Buds Pro-inlösningskod att utfärdas direkt till det inloggade OnePlus-kontot. Den detaljerade giltighetstiden för inlösningskoden ska referera till "Gilighetsdatum" som visas under avsnittet Kuponger/presentkoder/kontantkuponger på kontot.

Lös in Buds Pro

Den kostnadsfria Buds Pro-inlösningskoden är giltig i 30 dagar efter mottagandet av koden, och koden kan endast lösas in via det vanliga köpet av OnePlus Buds Pro Matte Black eller Glossy White på oneplus.com eller OnePlus Store-Space after the dot. Ska lösas in inom giltighetstiden och gäller så länge lagret räcker.

If you face any issues with how to redeem OnePlus Buds Pro, please contact OnePlus customer service.