Redeem Campaign Terms & Conditions

{{errMsg}}

Bestämmelser & Villkor för OnePlus 10 Pro5G Launch Gift Redeem Campaign

När Deltagarna går med i OnePlus 10 Pro Launch Gift Redeem Campaign (“Kampanjen”), samtycker deltagarna till att följa och vara bundna till de bestämmelser och villkor (“Regler”) som gäller för OnePlus 10 Pro Product Launch Gift Claim Campaign, enligt nedan:

1. Arrangör
Kampanjens arrangör är Reflection Investment B.V. (“Företaget.”)

2. Kampanjen
2.1 Kampanjen är OnePlus 10 Pro5G Launch Gift Redeem Campaign (“Kampanjen.”)

2.2 Kampanjperiod: Kampanjen består av 2 perioder och riktar sig till olika användare som köper OnePlus 10 Pro från olika återförsäljare.
A. Deltagare som köper OnePlus 10 Pro på oneplus.com or OnePlus Store app during 31st March to 12th April (the “Campaign Period”), will be added a OnePlus Buds Pro as a gift by default, while the gift stock lasts.
B. Kunder som köpt OnePlus 10 Pro hos en auktoriserad OnePlus återförsäljare, kan få en inlösningskod för kostnadsfria OnePlus Buds Pro på sitt registrerade OnePlus-konto under förutsättning att enheten länkas i OnePlus Store-appen, eller i enhetens inställningar, mellan 31 mars och 26 april (“Kampanjperioden.”) Ytterligare villkor och bestämmelser utfärdade av auktoriserade OnePlus återförsäljare kan komma att gälla för dessa köp.

2.3 Deltaganderätt
1) Kampanjen är öppen för individer (var och en kallad “Deltagare”; tillsammans kallade “Deltagarna”);
A. över arton (18) år som är bosatta i berättigade regioner och leveransadresser i Europa, där det finns OnePlus auktoriserade återförsäljare, med undantag för Norge, Island, Ukraina, Schweiz, Malta och Cypern ("Territorium");
B. som har ett giltigt OnePlus-konto och äger en OnePlus 10 Pro ;
C. har installerat och aktiverat OnePlus Store-appen på OnePlus 10 Pro, och genomfört processen “Länka min enhet” under avdelningen Tjänster, eller via enhetens inställningar loggat in på OnePlus-kontot och klickat “Länka enhet”;
2) Kampanjen kan tillämpas på OnePlus 10 Pro som köpts på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen, eller hos andra auktoriserade OnePlus återförsäljare;
3) På grund av juridiska restriktioner kan Företaget inte acceptera deltagande från länder/regioner som kan vara föremål för exportkontroller eller sanktioner vid tidpunkten för Kampanjen om deras köp leder till brott mot relevant lag eller förordning.
4) Kampanjen gäller endast den officiella EU-versionen som säljs av OnePlus i Europa, eller UK-versionen som säljs i Storbritannien eller Irland. Enheter som inte är en EU-version eller UK-version, eller som köpts från en icke-officiell, icke-auktoriserad försäljningskanal ska uteslutas från Kampanjen;
5) Om frakt till en Deltagares adress är för svårt, för dyrt eller utanför OnePlus serviceområde kan Företaget, efter rimlig skönsmässig bedömning, avslå en beställning.
6) Genom att delta i Kampanjen, försäkrar och garanterar deltagaren att han/hon har uppfyllt alla kriterier och är behörig att delta.

1. Hur gör man för att Lösa in gåvan för OnePlus 10 Pro5G?
1) Företaget kommer att kommunicera informationen om Kampanjen via utvalda officiella företagskanaler ("Företagskanal"), inklusive Kampanjens webbplats (https://www.oneplus.com) (“webbplats”), den officiella OnePlus Store-appen, Företagets officiella kanaler i sociala media, och genom officiell kommunikation från Företagets återförsäljare.
2) Deltagarna ska välja att ansluta sig till kampanjen genom ett av de alternativ som anges nedan. De kostnadsfria Buds Pro till OnePlus 10 Pro kan bara lösas in en gång under kampanjperioden;

Alternativ 1: OnePlus 10 Pro som köps på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen.
A. Deltagare som köper OnePlus 10 Pro på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen under perioden 31 mars till 12 april, kommer att få ett par OnePlus Buds Pro som en gåva vid utcheckningen i kassan.
B. Deltagarna är inte behöriga att få en inlösningskod för ett par kostnadsfria Buds Pro via “Länka min enhet” i OnePlus Store-appen, eller i “Länka enhet” i enhetens inställningar.
C. Om köpet ångras, ska gåvan Buds Pro återlämnas tillsammans med telefonen.

Alternativ 2: OnePlus 10 Pro köpt hos en auktoriserad återförsäljare
Deltagare som köpt OnePlus 10 Pro hos en auktoriserad OnePlus återförsäljare, ska få en inlösningsbar kod för OnePlus Buds Pro på sitt registrerade OnePlus-konto under förutsättning att deltagaren genomfört “Länka min enhet” i OnePlus Store-appen eller i telefonens inställningar, under perioden 31 mars till 26 april.

Hur använder man “Länka min enhet” för att få kostnadsfria Buds Pro?
A. Börja genom att öppna OnePlus Store appen >> Tjänster >> Länka min enhet, eller börja i enhetens inställningar.
B. Klicka “Länka enhet”, så kommer enheten automatiskt att validera sin IMEI-information och kontrollera om den är en berättigad OnePlus 10 Pro. Notera att OnePlus 10 Pro som köpts på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen exkluderas från möjligheten att få en inlösningskod för gratis Buds Pro .
C. När deltagarna har lyckats länka enheten kommer en gratis Buds Pro-inlösningskod att utfärdas direkt till det inloggade OnePlus-kontot.
D. Inlösningskoden för ett par kostnadsfria Buds Pro ska vara giltig i 30 dagar efter mottagandet av koden, och koden kan endast lösas in via ett vanligt köp av OnePlus Buds Pro i Matte Black eller Glossy White på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen. Koden ska lösas in inom giltighetstiden när lagret av Buds Pro är tillräckligt stort för att göra ett ordinarie inköp.
E. Den detaljerade giltighetstiden för inlösningskoden ska referera till "Gilighetsdatum" som visas under avsnittet Kuponger/presentkoder/kontantkuponger på kontot.

Hur skaffar jag ett OnePlus-konto?
Användare kan starta ett OnePlus-konto genom att antingen:
a. anmäla sig påoneplus.com;
b. anmäla sig i OnePlus Store-appen >> Konto;
c. anmäla sig i enheten >> inställningar.

4. Var medveten om följande.
1) För OnePlus 10 Pro köpta på oneplus.com or OnePlus Store app will get the free Buds Pro directly when checking out and will be delivered together with the phone during Campaign Period. If participants choose to cancel the tick of “Free Gift” when checking out, it will be considered as the participants abandon the free Buds Pro gift. The gift will not be added or compensated afterwards.
2) Den kostnadsfria gåvan Buds Pro, eller inlösningskoden för denna, finns tillgänglig på oneplus.com eller i OnePlus Store-appen, där onlineköp är tillgängligt i motsvarande land, under Kampanjperioden eller tills dess lagret tar slut, vilket som inträffar först.

5. Allmän ansvarsfriskrivning.
Genom att delta i denna kampanj samtycker Deltagarna till att friskriva Företaget, dess anställda, agenter och dotterbolag från all form av ansvar, och avsäger sig alla anspråk och orsaker till åtgärder som härrör från eller är relaterade till denna Kampanj och/eller uppfyllelse och /eller användning av rabatterna, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag. Men, inget i dessa Regler begränsar eller utesluter dock någon persons eller enhets ansvar för dödsfall eller personskada orsakad av Företagets försumlighet, eller något annat ansvar som inte kan begränsas enligt lag.

6. Data.
1) By entering the Campaign and submitting any other personal information, Participants are expressly consenting to the processing of their personal information by Company for the purpose of the Campaign or any associated publicity by Company or its affiliates. Company's Privacy Policy will apply (https://www.oneplus.com/legal/privacy-policy). Genom att delta i kampanjen och skicka in andra personuppgifter godkänner Deltagarna uttryckligen att deras personuppgifter behandlas av Företaget i samband med kampanjen eller annan tillhörande publicitet av Företaget eller dess dotterbolag. Företagets sekretesspolicy gäller (https://www.oneplus.com/legal/privacy-policy). Företaget kan dela den personliga informationen med partners och auktoriserade licenstagare för att administrera kampanjen och uppfylla rabatter.
2) Deltagaren samtycker till att hans/hennes personuppgifter överförs och lagras (både elektroniskt och manuellt) från Företag till Företag och dess affärspartner(s) utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet i syfte att föra register över Kampanjen och utveckla Kampanjrelaterat externt marknadsföringsmaterial ("material.") Deltagaren samtycker härmed till att sådan användning ska utgöra legitima affärsbehov för Företaget.
3) Deltagaren bekräftar och godkänner vidare att hans eller hennes deltagande i Kampanjen kan resultera i att hans eller hennes namn, användarnamn på sociala medier och andra personuppgifter ("Personuppgifter", enligt definitionen nedan) offentliggörs offentligt. Deltagaren avstår härmed från alla invändningar mot sådana offentliggöranden i Materialet.
4) I detta Avtal kan "Personuppgifter" inkludera, men är inte begränsade till, namn, födelsedatum, pass- eller ID-nummer, hemadress, kontaktinformation, eller utseende. Företaget och dess partners ska endast behålla Deltagarnas Personuppgifter så länge de kan komma att behövas.
5) Deltagaren bekräftar att insamling och behandling av de Personuppgifter som anges avsnitt 6.4 för de användningsområden som beskrivs här ska utgöra ett legitimt affärsbehov för Företaget.
6) Företaget åtar sig att se till att det och dess partners vidtar lämpliga åtgärder för att skydda Deltagarnas Personuppgifter och använder Deltagarnas Personuppgifter endast för de ändamål som beskrivs i detta Avtal. Både Personuppgiftsansvarig(a) och Databehandlare ska underteckna databehandlingsavtal (DPA) för att uppfylla Europeiska unionens krav med avseende på databehandling.

7. Tolkning och tvister

Deltagarna godkänner:
A. Att vara bundna av dessa regler och alla domarnas beslut, som är slutgiltiga och bindande.
B. That any disputes shall be governed by the laws of England & Wales (or by mandatory local laws, if applicable). Nothing in Rules affects the rights of the consumer to rely on the mandatory local law.
C. Att eventuella tvister, med förbehåll för tvingande lokal lagstiftning, ska lösas genom bindande skiljeförfarande som genomförs via London Court of International Arbitration (LCIA) i enlighet med nämnda Regler som gäller vid tidpunkten. Skiljeförfarandet ska ha sitt säte i London och skiljedomsspråket ska vara engelska.
D. Om det skulle finnas en konflikt mellan dessa Regler och någon annan kommunikation, inklusive men inte begränsat till kommunikation via Företagets kanal, e-post, offentliga uttalanden av Företagets anställda/agenter eller någon annan form av kommunikation, ska dessa Regler ha företräde.

8. Övrigt.

1) Ogiltig där det är förbjudet.
Kampanjen är ogiltig där det är förbjudet: Om en behörig domstol anser att någon bestämmelse eller delbestämmelse i dessa regler är ogiltig, olaglig eller ogenomförbar ska den anses ändrad i den minsta utsträckning som krävs för att göra den giltig, laglig och genomförbar. Om en sådan ändring inte är möjlig ska den berörda bestämmelsen eller delen av bestämmelsen anses utgå. Ändringar eller strykningar av en bestämmelse eller delbestämmelse enligt denna klausul ska inte påverka giltigheten och verkställbarheten för resten av dessa Regler. I den mån det är tillåtet enligt tillämplig lag kan Företaget avbryta, ändra eller avsluta Kampanjen om det anser, efter eget gottfinnande, att funktionsstörningar, fel, avbrott eller skador försämrar eller kommer att försämra administrationen, säkerheten, rättvisan, integriteten eller det korrekta genomförandet av Kampanjen, i detta fall kommer gåvan att delas ut bland de berättigade deltagarna som inte påverkades av problemet, om detta är möjligt.
2) Icke-diskriminering
Företaget genomför Kampanjen i enlighet med alla relevanta lagar om jämställdhet och antidiskriminering (oavsett om det gäller ras, kön, könsbyte, ålder, funktionshinder, sexuell läggning, religion eller övertygelse, graviditet, moderskap eller annat).
3) Företaget har rätt att utesluta Deltagare från Kampanjen om Deltagaren bryter mot dessa regler, tillhandahåller falsk, vilseledande eller bedräglig information eller använder orättvisa medel. Dessutom, är deltagande i Kampanjen via tvivelaktiga, falska konton inte tillåtet. Om det finns skäl för uteslutning, har Företaget rätt att ta tillbaka gåvan, att återkräva den redan utlämnade gåvan eller att kräva ersättning för värdet.
4) Företaget ska inte hållas ansvariga för: (a) eventuellt försenat, förlorat, felskickat eller skadat deltagande och andra förhållanden utanför dess rimliga kontroll; (b) andra förluster eller skador orsakade av händelser utanför Företagets rimliga kontroll.
LAST UPDATED: 20th April, 2022