Redeem Campaign Terms & Conditions

{{errMsg}}

OnePlus 10 Pro5G Voorwaarden geschenkactie

Wanneer deelnemers deelnemen aan de OnePlus 10 Pro geschenkactie ("actie"), stemmen deelnemers ermee in zich te houden aan, en gebonden te zijn aan, deze OnePlus 10 Pro actievoorwaarden en bepalingen ("voorwaarden"), zoals hieronder gedefinieerd:

1. promotor
De initiatiefnemer van de actie is Reflection Investment B.V. ("bedrijf").

2. De actie
2.1 De actie is de OnePlus 10 Pro5G geschenkactie (de "actie").

2.2 Actieperiode: De actie zal 2 sessies omvatten, gericht op verschillende gebruikers die de OnePlus 10 Pro kopen bij een retailpartner.
A. Deelnemers die de OnePlus 10 Pro hebben gekocht op oneplus.com or OnePlus Store app during 31st March to 12th April (the “Campaign Period”), will be added a OnePlus Buds Pro as a gift by default, while the gift stock lasts.
B. Deelnemers die de OnePlus 10 Pro bij een geautoriseerde OnePlus-retailpartner hebben gekocht, kunnen een gratis OnePlus Buds Pro inwisselcode krijgen op het geregistreerde OnePlus-account, zolang het apparaat is gekoppeld in de OnePlus Store-app of bij de instellingen van het apparaat, in de periode 31 maart tot 26 april (de "actieperiode"). Voor een dergelijke aankoop kunnen aanvullende voorwaarden gelden die door een geautoriseerde OnePlus retailpartner zijn uitgegeven.

2.3 Geschiktheid
1) De actie staat open voor individuen (elk een "deelnemer"; gezamenlijk de "deelnemers");
A. die ouder dan achttien (18) jaar zijn, woonachtig zijn in in aanmerking komende regio's en een afleveradres in Europa hebben, waar zich geautoriseerde detailhandelspartners van OnePlus bevinden, met uitzondering van Noorwegen, IJsland, Oekraïne, Zwitserland, Malta en Cyprus ("grondgebied");
B. die in het bezit zijn van een geldig OnePlus-account en in het bezit zijn van een OnePlus 10 Pro;
C. die de OnePlus store-app geïnstalleerd en geactiveerd hebben op een OnePlus 10 Pro, en die "Koppel mijn apparaat" in de servicesectie of in de instellingensectie of in hun OnePlus-account onder "Koppel apparaat" hebben uitgevoerd;
2) Deze actie is van toepassing op de OnePlus 10 Pro die is aangeschaft op oneplus.com of in de OnePlus store-app, of bij andere door OnePlus geautoriseerde retailpartners;
3) Wegens wettelijke beperkingen kan het bedrijf geen deelnemingen aanvaarden uit landen/regio's die op het ogenblik van de actie onderworpen kunnen zijn aan exportcontroles of sancties, indien de aankoop ervan leidt tot de schending van de relevante wet- of regelgeving.
4) Voor de Actie geldt voor de EU-versie die officieel door OnePlus voor Europa is ontworpen en wordt verkocht, of de Britse versie die in het Verenigd Koninkrijk of de Republiek Ierland wordt verkocht. Apparaten die geen EU- of VK-versie zijn of bij een niet-officieel erkend verkoopkanaal zijn gekocht, zijn van de actie uitgesloten;
5) Als het verzendadres van een deelnemer problematisch, duur of buiten het servicegebied van OnePlus is, kan het bedrijf naar eigen goeddunken een bestelling weigeren.
6) Door deel te nemen aan de actie verklaart en garandeert de deelnemer dat hij/zij voldoet aan alle deelnamecriteria.

1. Hoe kunt u het geschenk claimen voor de OnePlus 10 Pro5G?
1) Het bedrijf zal de details van de actie communiceren via aangewezen officiële bedrijfskanalen ("bedrijfskanaal"), waaronder de actiewebsite (https://www.oneplus.com) ("website"), de officiële OnePlus store-app, de officiële sociale mediakanalen van de onderneming en via officiële communicatie van de detailhandelpartners van de onderneming.
2) Deelnemers kiezen ervoor zich aan te sluiten bij de actie via een van de onderstaande opties. De gratis Buds Pro voor OnePlus 10 Pro kan slechts eenmaal tijdens de actieperiode worden ingewisseld;

Optie 1: OnePlus 10 Pro gekocht op oneplus.com of OnePlus Store-app.
A. Deelnemers die de OnePlus 10 Pro hebben gekocht op oneplus.com of in de OnePlus store-app hebben gekocht in de periode 31 maart tot 12 april, krijgen standaard een OnePlus Buds Pro als cadeau bij het afrekenen.
B. Deelnemers komen niet in aanmerking voor het ontvangen van gratis Buds Pro inwisselcode via "Koppel mijn apparaat" in de OnePlus store-app, of "Koppel apparaat" in de instellingen van het apparaat.
C. Als de aankoop wordt geannuleerd, moet de Buds Pro samen met de telefoon worden teruggegeven.

Optie 2: OnePlus 10 Pro gekocht bij een geautoriseerde retailpartner
Deelnemers die de OnePlus 10 Pro bij een geautoriseerde OnePlus-retailpartner hebben gekocht, kunnen een gratis OnePlus Buds Pro inwisselcode krijgen op het geregistreerde OnePlus-account, zolang het apparaat via 'Koppel mijn apparaat' is gekoppeld in de OnePlus Store-app of bij de instellingen van het apparaat, in de periode 31 maart tot 26 april.

Hoe kunt u "Koppel mijn apparaat" uitvoeren om de gratis Buds Pro te krijgen?
A. Begin in de OnePlus store-app >> Service >> Koppel mijn apparaat, of begin bij de instellingen van het apparaat.
B. Klik op "Koppel apparaat", het apparaat zal automatisch zijn IMEI-informatie valideren om te controleren of het apparaat een in aanmerking komende OnePlus 10 Pro is. Houd er rekening mee dat een OnePlus 10 Pro die gekocht is op oneplus.com of in de OnePlus store-app is uitgesloten van de gratis Buds Pro code.
C. Zodra de deelnemers met succes 'Link Device' hebben voltooid, wordt er rechtstreeks een gratis Buds Pro-inwisselcode uitgegeven aan het ingelogde OnePlus-account.
D. De gratis Buds Pro inwisselcode is geldig binnen 30 dagen na ontvangst van de code, en de code kan alleen worden ingewisseld via de reguliere aankoop van OnePlus Buds Pro in matzwart of glanzend wit op oneplus.com of in de OnePlus store-app. De code kan worden ingewisseld binnen de geldigheidsduur en zolang de voorraad Buds Pro strekt.
E. De gedetailleerde geldigheidsduur van de inwisselcode verwijst naar de "Geldigheidsdatum" die wordt weergegeven onder het gedeelte Coupons/Cadeaucodes/Cash Coupons van het account.

Hoe krijg ik een OnePlus-account?
De gebruiker kan kiezen om een OnePlus-account te registreren via:
a. meld je aan oponeplus.com;
b. meld je aan bij de OnePlus Store-app >> Accountsectie;
c. aanmelden op het apparaat >> instellingen.

4. Let op het volgende.
1) Voor Een OnePlus 10 Pro gekocht op oneplus.com or OnePlus Store app will get the free Buds Pro directly when checking out and will be delivered together with the phone during Campaign Period. If participants choose to cancel the tick of “Free Gift” when checking out, it will be considered as the participants abandon the free Buds Pro gift. The gift will not be added or compensated afterwards.
2) De gratis Buds Pro cadeau- of inwisselcode is beschikbaar op oneplus.com of in de OnePlus store-app waar online aankoop beschikbaar is in het betreffende land, tijdens de actieperiode, of zolang de voorraad strekt, afhankelijk wat het eerst optreedt.

5. Algemene aansprakelijkheid.
Door deel te nemen aan deze actie, ontslaan de deelnemers het bedrijf, zijn werknemers, agenten, gelieerde ondernemingen en rechtverkrijgenden van elke aansprakelijkheid, ongeacht op welke basis, en zien zij af van alle claims en acties die voortvloeien uit of verband houden met deze actie en/of de uitvoering en/of het gebruik van de kortingen, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Niets in deze voorwaarden beperkt of sluit de aansprakelijkheid uit van enige persoon of entiteit voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door hun nalatigheid of enige andere aansprakelijkheid die niet bij wet kan worden beperkt.

6. Gegevens.
1) Door deel te nemen aan de actie en andere persoonlijke informatie in te zenden, stemmen deelnemers uitdrukkelijk in met de verwerking van hun persoonlijke informatie door het bedrijf ten behoeve van de actie of enige geassocieerde publiciteit door het bedrijf of gelieerde bedrijven. Het privacybeleid van het bedrijf is van toepassing (https://www.oneplus.com/legal/privacy-policy). Het bedrijf kan de persoonlijke informatie delen met partners en bevoegde licentiehouders voor de administratie van de actie en het nakomen van kortingen.
2) De deelnemer stemt ermee in dat zijn/haar persoonsgegevens door het bedrijf worden overgedragen en opgeslagen (zowel elektronisch als handmatig) aan het bedrijf en zijn/haar zakenpartner(s) die buiten de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd, met het oog op het bijhouden van de gegevens van de actie en het ontwikkelen van aan de actie gerelateerd extern marketingmateriaal ("materiaal"). De deelnemer stemt er hierbij mee in dat dergelijk gebruik legitieme zakelijke behoeften van het bedrijf zijn.
3) De deelnemer erkent en stemt er verder mee in dat zijn of haar deelname aan de actie ertoe kan leiden dat zijn of haar naam, social media handle en andere persoonlijke gegevens ("persoonsgegevens", zoals hieronder gedefinieerd) publiekelijk bekend worden gemaakt. De deelnemer doet hierbij afstand van alle bezwaren tegen dergelijke bekendmakingen in de materialen.
4) Voor de doeleinden van deze overeenkomst kunnen "persoonsgegevens" omvatten, maar zijn niet beperkt tot naam, geboortedatum, paspoort- of ID-nummer, huisadres, contactinformatie, gelijkenis of uiterlijk. Het bedrijf en zijn partners zullen de persoonsgegevens van de deelnemer slechts zo lang bewaren als nodig is.
5) De deelnemer erkent dat het verzamelen en verwerken van de in paragraaf 6.4) opgesomde persoonsgegevens voor de hierin beschreven doeleinden een legitieme zakelijke behoefte van het bedrijf vormt.
6) Het bedrijf verbindt zich ertoe dat het bedrijf en zijn partners de gepaste maatregelen zullen nemen om de persoonsgegevens van de deelnemers te beschermen en de persoonsgegevens van de deelnemers alleen te gebruiken voor de doeleinden die in deze overeenkomst worden beschreven. Zowel de verantwoordelijke(n) als de verwerker(s) moeten gegevensverwerkingsovereenkomsten (DPA's) ondertekenen om te voldoen aan de eisen van de Europese Unie met betrekking tot gegevensverwerking.

7. Interpretatie en geschillen

De deelnemers gaan akkoord om::
A. Gebonden te zijn aan deze voorwaarden en aan alle beslissingen van rechters, die definitief en bindend zijn.
B. That any disputes shall be governed by the laws of England & Wales (or by mandatory local laws, if applicable). Nothing in Rules affects the rights of the consumer to rely on the mandatory local law.
C. Dat alle geschillen, onder voorbehoud van de verplichte plaatselijke wetgeving, zullen worden beslecht door bindende arbitrage via de London Court of International Arbitration (LCIA), overeenkomstig de genoemde regels die op dat moment van kracht zijn. De plaats van arbitrage is Londen en de taal van arbitrage is Engels.
D. In geval van tegenstrijdigheid tussen deze voorwaarden en enige andere communicatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot communicatie via het kanaal van het bedrijf, e-mail, publieke verklaringen van werknemers/agenten van het bedrijf, of enige andere vorm van communicatie, hebben deze voorwaarden voorrang.

8. Overige.

1) Ongeldig waar verboden
De actie is ongeldig waar verboden: Indien een bevoegde rechtbank oordeelt dat een bepaling of een deel van een bepaling van deze voorwaarden ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar is, wordt deze bepaling geacht te zijn gewijzigd in de minimale mate die nodig is om haar geldig, wettig en afdwingbaar te maken. Indien een dergelijke wijziging niet mogelijk is, wordt de desbetreffende bepaling of deelbepaling geacht te zijn geschrapt. Wijziging of schrapping van een bepaling of een deel van een bepaling krachtens deze clausule laat de geldigheid en de afdwingbaarheid van de rest van deze voorwaarden onverlet. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kan het bedrijf de actie opschorten, wijzigen of beëindigen indien het, naar eigen goeddunken, van mening is dat een storing, fout, verstoring of beschadiging de administratie, veiligheid, eerlijkheid, integriteit of het juiste verloop van de actie schaadt of zal schaden, in welk geval het geschenk zal worden toegekend onder de in aanmerking komende deelnemers die niet werden beïnvloed door het probleem, indien mogelijk.
2) Non-discriminatie
Het bedrijf voert de actie in overeenstemming met alle relevante wetgeving inzake gelijkheid en antidiscriminatie (ongeacht ras, geslacht, geslachtsverandering, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, godsdienst of overtuiging, zwangerschap, moederschap of anderszins).
3) Het bedrijf is gerechtigd deelnemers van deze actie uit te sluiten die deze voorwaarden overtreden, onjuiste, misleidende of frauduleuze informatie verstrekken, of oneerlijke middelen gebruiken. Bovendien is deelname aan de actie via dubieuze, valse accounts niet toegestaan. Indien er een reden voor uitsluiting is, heeft het bedrijf het recht het geschenk in te trekken, het reeds overhandigde geschenk terug te vorderen, of een vergoeding voor de waarde te eisen.
4) Het bedrijf zal niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor: (a) alle te late, verloren, verkeerd gerouteerde of beschadigde deelname en andere omstandigheden waarover het bedrijf redelijkerwijs geen controle heeft; (b) alle andere verliezen of schade veroorzaakt door gebeurtenissen waarover het bedrijf redelijkerwijs geen controle heeft.
LAST UPDATED: 20th April, 2022