How to redeem buds z2

{{errMsg}}
OnePlus Nord 2T 5G -julkaisulahjan lunastamiskampanjan
Saat OnePlus Buds Z2 :n ilmaisena lahjana ostaessasi OnePlus Nord 2T5G :n !

Linkitä OnePlus Nord 2T 5G, niin voit lunastaa ilmaiset Buds Z2 -nappikuulokkeet
*Kelpuutetut osallistujat: Käyttäjät, jotka ostivat OnePlus Nord 2T 5G -puhelimen valtuutetuilta OnePlus-vähittäismyyntikumppaneilta.
(Käyttäjille, jotka ostivat OnePlus Nord 2T 5G -puhelimen osoitteesta OnePlus.com tai OnePlus Store app -sovelluksesta, lisätään oletusarvoisesti OnePlus Buds Z2 lahjana niin kauan kuin tavaraa riittää.)

Jos kohtaat ongelmia OnePlus Buds Z2 -nappikuulokkeiden kanssa, ota yhteyttä OnePlus-asiakaspalveluun.