{{errMsg}}

Miten lunastan OnePlus Buds Pro -puhelimelle?

Osallistujat, jotka ostivat OnePlus 10 Pro -puhelimen valtuutetulta OnePlus-vähittäismyyntikumppanilta, voivat saada ilmaisen OnePlus Buds Pro -lunastuskoodin rekisteröidylle OnePlus-tilille, kunhan laite on linkitetty OnePlus Store -sovelluksessa tai laitteen asetuksissa, 31. maaliskuuta ja 26. huhtikuuta välisenä aikana (”Kampanja-aika”).
Lisäehdot, jotka valtuutettu OnePlus-vähittäismyyntikumppani on määrittänyt, saattavat koskea kyseistä ostoa.

Miten lunastan OnePlus Buds Pro -puhelimelle?

Vaihtoehto yksi:
1. Päivitä laitteen käyttöjärjestelmä manuaalisesti.
2. Napsauta laitteen asetuksia
3. Kirjaudu sisään OnePlus-tiliin.

Vaihtoehto kaksi:
1. Avaa OnePlus Store -sovellus.
2. Napsauta ilmaisten OnePlus Buds Pro -nappikuulokkeiden mainospalkkia.
3. Päivitä sovellus uusimmaksi versioksi.

Linkitä laitteesi

Klikkaa seuraavaksi "Link Device" -painiketta. Laitteen IMEI-tietojen validointiprosessi alkaa automaattisesti. Validointi tarkistaa, että laitteesi on kelpoisuusehtoja täyttävä OnePlus 10 Pro -puhelin.Huomautus: oneplus.com-verkkokaupan tai OnePlus Store -sovelluksen kautta hankitun OnePlus 10 Pro -puhelimen ostajat eivät voi saada OnePlus Buds Pro -lunastuskoodia.

Hanki ilmainen Buds Pron lunastuskoodi

OnePlus Buds Pro -lunastuskoodi lisätään automaattisesti sisäänkirjautuneeseen OnePlus-tilillesi, kun "Link Device" -prosessi on onnistuneesti suoritettu loppuun. Lunastuskoodin voimassaoloaika näkyy Kupongit / lahjakoodit / käteiskupongit kohdan alla OnePlus-tilisi asetuksissa.

Lunasta Buds Pro

Lunastuskoodin voimassaoloaika on 30 päivää siitä alkaen, kun vastaanotit koodin. Koodi käytetään OnePlus Buds Pro Matte Black tai Glossy White -kuulokkeiden ostamiseen oneplus.com-verkkokaupasta tai OnePlus Store -sovelluksesta.Koodi on käytettävä sen voimassaoloajan sisällä ja kun kuulokkeita on riittävästi varastossa tavanomaista ostoa varten.

Jos sinulla on ongelmia OnePlus Buds Pro: n lunastamisessa, ota yhteyttä OnePlus-asiakaspalveluun.