OnePlus 10 Pro Free Buds Pro Redeem Campaign

{{errMsg}}

Miten lunastan OnePlus Buds Pro -puhelimelle?

Osallistujat, jotka ostivat OnePlus 10 Pro -puhelimen valtuutetulta OnePlus-vähittäismyyntikumppanilta, voivat saada ilmaisen OnePlus Buds Pro -lunastuskoodin rekisteröidylle OnePlus-tilille, kunhan laite on linkitetty OnePlus Store -sovelluksessa tai laitteen asetuksissa, 31. maaliskuuta ja 26. huhtikuuta välisenä aikana (”Kampanja-aika”).
Lisäehdot, jotka valtuutettu OnePlus-vähittäismyyntikumppani on määrittänyt, saattavat koskea kyseistä ostoa.

Miten lunastan OnePlus Buds Pro -puhelimelle?

Vaihtoehto yksi:
1. Päivitä laitteen käyttöjärjestelmä manuaalisesti.
2. Napsauta laitteen asetuksia
3. Kirjaudu sisään OnePlus-tiliin.

Vaihtoehto kaksi:
1. Avaa OnePlus Store -sovellus.
2. Napsauta ilmaisten OnePlus Buds Pro -nappikuulokkeiden mainospalkkia.
3. Päivitä sovellus uusimmaksi versioksi.

Linkitä laitteesi

Klikkaa seuraavaksi "Link Device" -painiketta. Laitteen IMEI-tietojen validointiprosessi alkaa automaattisesti. Validointi tarkistaa, että laitteesi on kelpoisuusehtoja täyttävä OnePlus 10 Pro -puhelin.Huomautus: oneplus.com-verkkokaupan tai OnePlus Store -sovelluksen kautta hankitun OnePlus 10 Pro -puhelimen ostajat eivät voi saada OnePlus Buds Pro -lunastuskoodia.

Hanki ilmainen Buds Pron lunastuskoodi

OnePlus Buds Pro -lunastuskoodi lisätään automaattisesti sisäänkirjautuneeseen OnePlus-tilillesi, kun "Link Device" -prosessi on onnistuneesti suoritettu loppuun. Lunastuskoodin voimassaoloaika näkyy Kupongit / lahjakoodit / käteiskupongit kohdan alla OnePlus-tilisi asetuksissa.

Lunasta Buds Pro

Lunastuskoodin voimassaoloaika on 30 päivää siitä alkaen, kun vastaanotit koodin. Koodi käytetään OnePlus Buds Pro Matte Black tai Glossy White -kuulokkeiden ostamiseen oneplus.com-verkkokaupasta tai OnePlus Store -sovelluksesta.Koodi on käytettävä sen voimassaoloajan sisällä ja kun kuulokkeita on riittävästi varastossa tavanomaista ostoa varten.

If you face any issues with how to redeem OnePlus Buds Pro, please contact OnePlus customer service.