Redeem Campaign Buds Z2 Terms Conditions

{{errMsg}}
Vilkår og betingelser for gaveindløsningskampagne ved lancering af OnePlus Nord 2T5G

Når Deltagerne tilmelder sig OnePlus Nord 2T5G gaveindløsningskampagne ("Kampagnen"), accepterer Deltagerne at overholde og være bundet af disse Vilkår og betingelser i forbindelse med OnePlus Nord 2T5G gaveindløsningskampagne ("Regler"), som defineret nedenfor:

1. Promotor
Kampagnepromoter er Reflection Investment B.V. ("Selskabet”).

2. Kampagnen
2.1 Kampagnen betegnes som gaveindløsningskampagne ved lancering af OnePlus Nord 2T5G (“Kampagnen”).
2.2 Kampagneperiode: Kampagnen omfatter to sessioner, målrettet mod forskellige brugere, der køber OnePlus Nord 2T5G fra forskellige detailforhandlere.
A. Deltagere, der har købt OnePlus Nord 2T5Goneplus.com Deltagere, der har købt OnePlus Nord 2T5G på oneplus.com eller OnePlus Store-App i perioden 19. maj til 31. maj ("Kampagneperioden"), vil som standard få en OnePlus Buds Z2 som gave, så længe gavelageret rækker.
B. Deltagere, der har købt OnePlus Nord 2T5G hos en autoriseret OnePlus-forhandler, kan få en gratis OnePlus Buds Z2-indløsningskode på den registrerede OnePlus-konto, så længe enheden er knyttet til OnePlus Store-appen eller enhedens indstillinger, i perioden 19. maj til 6. juni ("Kampagneperioden"). Yderligere vilkår og betingelser udstedt af autoriserede OnePlus-forhandlere kan være gyldige for et sådant køb.
2.3 Berettigelse til deltagelse
1) Kampagnen er åben for enkeltpersoner ("Deltager"; samlet set "Deltagerne");
A. over atten (18) og bosiddende i berettigede regioner på og leveringsadresser i Europa, hvor der er OnePlus-autoriserede detailforhandlere, undtagen Norge, Island, Ukraine, Schweiz, Malta og Cypern ("Området");
B. har en gyldig OnePlus-konto og ejer OnePlus Nord 2T5G;
C. installeret, aktiveret OnePlus Store-appen og opgraderet OnePlus Store-appen til den nyeste version. Udfyld "Forbind min enhed" i service-sektionen; eller gå ind i sektionen for indstillinger, log på din OnePlus-konto, og klik på "Forbind enhed;
D. OnePlus-kontoen skal være den, der er registreret i et hvilket som helst relevant territorium hos OnePlus i Europa. Enhver OnePlus-konto, der er registreret på oneplus.com websteder uden for Europa, er ikke berettiget til at deltage i kampagnen.
E. Telefonens købsregioner skal være den i Europa, hvor der er OnePlus-autoriserede detailpartnere, undtagen Norge, Island, Ukraine, Schweiz, Malta og Cypern, og OnePlus-kontoen skal være i samme region i købsregionerne.
2) Denne kampagne gælder for OnePlus Nord 2T5G købt på oneplus.com eller OnePlus Store-appen eller andre OnePlus-autoriserede detailforhandlere;
3) På grund af juridiske begrænsninger er Virksomheden ikke i stand til at acceptere deltagelse fra de lande/regioner, som kan være underlagt eksportkontrol eller sanktioner på tidspunktet for Kampagnen, hvis deres køb fører til overtrædelse af den relevante lov eller regulering.
4) Kampagnen er underlagt den EU-version, der er officielt designet og solgt af OnePlus i Europa, eller den britiske version, der sælges i Storbritannien eller Irland. Enhver enhed, der ikke er en EU- eller britisk version eller købt fra en ikke-officiel autoriseret salgskanal, skal udelukkes fra Kampagnen;
5) Hvis fragten til en deltagers adresse er for vanskelig, dyr, eller uden for OnePlus 'tjenesteområde, kan virksomheden efter rimelig skøn afvise en ordre.
6) Ved at deltage i kampagnen repræsenterer og garanterer Deltageren, at han/hun har opfyldt alle berettigelseskriterierne.

3. Hvordan indløser jeg gaven til OnePlus Nord 2T5G?
1) Virksomheden vil oplyse nærmere om kampagnen gennem udpegede officielle virksomhedskanaler ("Virksomhedskanal"), herunder kampagnewebstedet (https://www.oneplus.com) ("Hjemmeside"), den officielle OnePlus Store-app, den officielle Virksomheds sociale medier-kanaler og gennem officiel kommunikation fra virksomhedens detailforhandlere.
2) Participants shall choose to join the Campaign via one of the options listed below. The free Buds Z2 for OnePlus Nord 2T5G shall be redeemed only once during the campaign period;

Option A OnePlus Nord 2T5G købt på oneplus.com eller i OnePlus Store app.
A. Deltagere, der har købt OnePlus Nord 2T5Goneplus.com eller OnePlus Store-appen i perioden 19. maj til 31. maj ("Kampagneperioden"), vil som standard få en OnePlus Buds Z2 som gave, når de tjekker ud.
B. Deltagere vil ikke være berettiget til at modtage en gratis Buds Z2-indløsningskode via "Link My Device" på OnePlus Store-appen eller "Link Device" på enhedens indstillinger.
C. Hvis købet fortrydes, returneres Buds Z2-gaven sammen med telefonen.

Option B OnePlus Nord 2T5G købt hos en autoriseret detailforhandler
Deltagere, der har købt OnePlus Nord 2T5G hos en autoriseret OnePlus-detailforhandler, kan få en gratis OnePlus Buds Z2-indløsningskode på den registrerede OnePlus-konto, så længe deltagerne udfylder "Forbind min enhed" på OnePlus Store-appen eller enhedens indstillinger i perioden 19. maj til 6. juni.
Please noted that the official campaign period for retail partner will be during 19th May to 31st May. Participants who purchase between 1st June to 6th June and also complete “Link My Device” progress during this period will also be eligible to get a free OnePlus Buds Z2 redeem code.

Hvordan udfører man "Link My Device" for at få gratis Buds Z2?
A. Start ved OnePlus Store-appen >> Service >> Link My Device, eller start ved enhedens indstillinger. Deltagere, som bruger indstillingerne til at forbinde enheder, skal opdatere telefonens OS-system til den seneste version, når de har modtaget systemopdaterings-pushet. Deltagere, der bruger OnePlus Store-appen til at forbinde enheden, skal opdatere appen til den seneste version som påmindet.
B. Klik på "Forbind enhed". Enheden vil nu automatisk validere sine IMEI-oplysninger for at kontrollere, om enheden er en berettiget OnePlus Nord 2T5G. Bemærk venligst, at OnePlus Nord 2T5G købt på oneplus.com eller OnePlus Store-appen er udelukket for at få den gratis Buds Z2-kode.
C. Når deltagerne har gennemført "Link Device" processen, vil en gratis Buds Z2-indløsningskode blive udstedt direkte til den registrerede OnePlus-konto.
D. Den gratis Buds Z2-indløsningskode er gyldig inden for 30 dage efter modtagelse af koden, og koden kan kun indløses via det almindelige køb af OnePlus Buds Z2 Obsidian Black eller Pearl White på oneplus.com eller OnePlus Store-appen. Koden skal indløses inden for den gyldighedsperiode, hvor lagerbeholdningen af Buds Z2 rækker til almindeligt køb.
E. Det præcise gyldighedstidspunkt for indløsningskoden skal referere til "Gyldighedsdatoen", der vises under Kuponer/Gavekoder/Kontantkuponer tilknyttet kontoen.

Hvordan får man en OnePlus-konto?
Brugeren kan vælge at registrere en OnePlus-konto gennem enten:
a. Tilmelding på oneplus.com;
b. Tilmelding i OnePlus Store-appen >> Konto
c. Tilmelding på enheden >> Indstillinger

4. Vær opmærksom på følgende.
1) Ved OnePlus Nord 2T5G købt på oneplus.com eller OnePlus Store-appen får man de gratis Buds Z2 direkte ved udtjekning, og disse vil blive leveret sammen med telefonen under kampagneperioden. Hvis deltagerne vælger at annullere fluebenet "Gratis gave", når de tjekker ud, vil det blive betragtet som, at deltagerne giver afkald på den gratis Buds Z2-gave. Gaven vil ikke blive tilføjet eller kompenseret for efterfølgende.
2) Den gratis Buds Z2-gave eller indløsningskode er tilgængelig på oneplus.com eller OnePlus Store-appen, hvor onlinekøb er tilgængeligt i det tilsvarende land i kampagneperioden, eller indtil lagerbeholdningen løber tør, alt efter hvad der forekommer først.

5. Generel ansvarsfritagelse
Ved at deltage i denne Kampagne fritager Deltagerne Virksomheden, dets medarbejdere, agenter, tilknyttede selskaber, og afstår fra et hvilket som helst ansvar, ud fra en hvilken som helst teori, og giver afkald på et hvilket som helst krav og påtaleret, der opstår fra eller relateret til denne Kampagne og/eller opfyldelse og/eller brug af rabatterne, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Der er dog intet i disse Regler, der begrænser eller udelukker nogen som helst persons eller enheds ansvar for dødsfald eller personskade forårsaget af deres uagtsomhed eller noget som helst andet ansvar, som ikke er begrænset ved lov.

6. Data.
1) Ved at deltage i Kampagnen og indsende andre personlige oplysninger, giver Deltagerne udtrykkeligt samtykke til, at Virksomheden behandler deres personlige oplysninger med henblik på Kampagnen eller enhver associeret offentlighed fra Virksomheden eller dens tilknyttede selskaber. Virksomhedens privatlivspolitik er gældende (https://www.oneplus.com/legal/privacy-notice). Virksomheden kan dele de personlige oplysninger med partnere og autoriserede licenstagere med henblik på kampagneadministration og rabatopfyldelse.
2) I forbindelse med denne aftale kan "Personlige data" omfatte, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, hjemmeadresse og kontaktoplysninger.
3) Virksomheden forpligter sig til at sikre, at den og dens partnere vil træffe passende foranstaltninger for at beskytte Deltagernes Personlige data og kun bruge Deltagernes Personlige data til de formål, der er beskrevet i denne aftale. Både Dataansvarlig(e) og Databehandler(e) skal underskrive databehandleraftaler (DPA'er) for at opfylde Den Europæiske Unions krav med hensyn til databehandling.

7. Fortolkning og tvister
Deltagerne accepterer:
A. At være bundet af disse regler og alle af dommere trufne afgørelser, som er endelige og bindende.
B. That any disputes shall be governed by the laws of England & Wales (or by mandatory local laws, if applicable). Nothing in Rules affects the rights of the consumer to rely on the mandatory local law.
C. Du accepterer at underkaste dig den ikke-eksklusive jurisdiktion for domstolene i London for at løse eventuelle tvister, der måtte opstå. Du kan håndhæve dine forbrugerbeskyttelsesrettigheder i henhold til gældende lokal lovgivning.
D. Hvis der skulle være nogen konflikt mellem disse Regler og enhver anden kommunikation, inklusive men ikke begrænset til Virksomhedens kommunikationskanaler, e-mail, offentlige erklæringer fra Virksomhedens medarbejdere/agenter eller enhver anden form for kommunikation, har disse Regler forrang.

8. Diverse
1) Ugyldig ved forbud
Kampagnen er ugyldig ved følgende forbud: Hvis en bestemmelse eller en delbestemmelse i disse Regler anses for at være ugyldig, ulovlig eller ikke-gennemførlig af en domstol med kompetent jurisdiktion, skal den anses for at være ændret i det mindst mulige omfang, der er nødvendigt for, at den kan håndhæves og være gyldig og lovlig. Hvis en sådan ændring ikke er mulig, anses den relevante bestemmelse eller delbestemmelse for at være slettet. Enhver ændring af eller sletning af en bestemmelse eller en delbestemmelse i henhold til denne klausul skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af resten af disse Regler. I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, kan Virksomheden suspendere, ændre eller afslutte Kampagnen, hvis den mener, efter eget skøn, at funktionsfejl, fejl, afbrydelse eller skade forringer eller vil forringe administrationen, sikkerheden, retfærdigheden, integriteten eller korrekt adfærd vedrørende Kampagnen, i hvilket tilfælde gaven da vil blive tildelt de berettigede deltagere, der var upåvirket af problemet, hvis dette er muligt.
2) Ikke-diskrimination
Virksomheden gennemfører kampagnen i overensstemmelse med al relevant ligestillings- og antidiskriminationslovgivning (uanset om det er i relation til race, køn, kønsskifte, alder, handicap, seksuel orientering, religion eller tro, graviditet, barsel eller andet).
3) Virksomheden er berettiget til at udelukke Deltagere fra denne kampagne, som overtræder disse Regler, giver falske, vildledende eller svigagtige oplysninger eller bruger unfair midler. Derudover er deltagelse i Kampagnen via tvivlsomme, falske konti ikke tilladt. Såfremt der er grund til udelukkelse, er Virksomheden berettiget til at trække gaven tilbage, kræve den allerede udleverede gave tilbage eller kræve erstatning for værdien.
4) Virksomheden er berettiget til at udsætte Kampagnen, herunder levering af gaven. Dette gælder især tilfælde af force majeure, forsinkelse på grund af Covid-19, og i tilfælde af, at en korrekt udførelse af kampagnen af tekniske og/eller juridiske årsager ikke kan garanteres.

SENEST OPDATERET: 19th Maj, 2022