OnePlus 10 Pro Free Buds Pro Redeem Campaign

{{errMsg}}

Hvordan indløser jeg OnePlus Buds Pro?

Deltagere, der har købt OnePlus 10 Pro hos en autoriseret OnePlus-forhandler, kan få en gratis OnePlus Buds Pro-indløsningskode på den registrerede OnePlus-konto, så længe enheden er knyttet til OnePlus Store-appen eller enhedens indstillinger, i perioden 31. marts til 26. april ("Kampagneperioden").
Yderligere vilkår og betingelser udstedt af autoriserede OnePlus-forhandlere kan være gyldige for et sådant køb.

Hvordan indløser jeg OnePlus Buds Pro?

Mulighed 1:
1. Opdater enhedens operativsystem manuelt.
2. Klik på enhedens indstillinger.
3. Log ind på OnePlus-konto.

Mulighed to:
1. Åbn OnePlus Store-appen.
2. Klik på banneret med gratis OnePlus Buds Pro.
3. Opgrader appen til den nyeste version.

Forbind din enhed

Klik på "Link Device", enheden vil automatisk validere sine IMEI-oplysninger for at kontrollere, om enheden er en kvalificeret OnePlus 10 Pro.Bemærk venligst, at OnePlus 10 Pro købt på oneplus.com eller OnePlus Store-appen er udelukket fra at få den gratis Buds Pro-kode.

Få gratis Buds Pro indløsningskode

Når deltagerne har gennemført "Link Device" processen, vil en gratis Buds Pro-indløsningskode blive udstedt direkte til den registrerede OnePlus-konto. Det præcise gyldighedstidspunkt for indløsningskoden skal referere til "Gyldighedsdatoen", der vises under Kuponer/Gavekoder/Kontantkuponer tilknyttet kontoen.

Indløs Buds Pro

Den gratis Buds Pro-indløsningskode er gyldig i 30 dage efter modtagelse af koden og kan kun indløses via det almindelige køb af OnePlus Buds Pro Matte Black eller Glossy White på oneplus.com eller OnePlus Store-appen.Koden skal indløses inden for den gyldighedsperiode, hvor lagerbeholdningen på Buds Pro rækker til almindeligt køb.

If you face any issues with how to redeem OnePlus Buds Pro, please contact OnePlus customer service.