OnePlus

Check local carrier 4G(LTE) connectivity

OnePlus Pad Early Bird Aanbieding Voorwaarden

Deze campagne word je aangeboden door 1) voor het Verenigd Koninkrijk: Unumplus Limited gevestigd te Black Bull Yard 18a Hatton Wall, Second Floor, London, Engeland, EC1N 8JH; 2) voor andere landen: Reflection Investment B.V., gevestigd te Hofplein 20,3032AC Rotterdam("OnePlus”).

In aanmerking komende klanten: klanten die ouder zijn dan achttien (18) jaar en woonachtig in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Denemarken, Polen, Finland, Nederland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Portugal, Roemenië , Slovenië, Duitsland, Malta en Cyprus ("campagneregio´s") tijdens de campagneperiode.

Early Bird - Stortingsfase:

Campagneduur: 10 april 11AM CEST- 25 april 10:55AM CEST 2023.

1. De prijs van OnePlus Pad wordt in dit stadium niet weergegeven.

2. Betaling in termijnen is in deze fase niet toegestaan.

3. Aanbiedingen (inclusief coupons, token of andere kortingen) kunnen tijdens deze fase niet worden toegepast.

4. Aanbieding voor aanbetaling

4.1 Klanten die binnen de actieperiode een bestelling plaatsen, maken automatisch kans op een gratis geschenk. Klanten komen pas in aanmerking voor het cadeau als het hele aankoopproces is afgerond.

4.2 klanten kunnen slechts één gratis geschenk kiezen uit de volgende opties (wie het eerst komt, het eerst maalt, zolang de voorraad strekt):

1) OnePlus Magnetic Keyboard waarde 149 €

2) OnePlus Stylo waarde 99 €

3) OnePlus Folio Case waarde 59 €

5. Nadat het voorschot is betaald voor 25 april, 10:55AM CEST, zorg ervoor dat de resterende betaling is gedaan voor de deadline (28 april, 10:59AM CEST). Anders wordt uw bestelling (inclusief het door u gekozen gratis cadeau) automatisch geannuleerd. Let op: uw verzend- en factuuradres kunnen later niet meer worden gewijzigd.

6. De gebruiker ("u") kan de bestelling annuleren tijdens de stortingsfase, het geld wordt binnen 1-3 werkdagen teruggestort op de betaalrekening.

7. Pas nadat het resterende bedrag is betaald, kunt u naar Besteldetails gaan om de facturen voor de aanbetaling en het resterende bedrag te downloaden, die afzonderlijk zullen worden verzonden.

8. Om te reserveren moet u eerst de aanbetaling doen. U kunt de rest van het resterende saldo betalen, inclusief de verzendkosten, belasting, verzekeringskosten, prijs voor eventuele andere gekochte artikelen wanneer u de aanbetaling doet.

9. Als de bestelling op enig moment wordt geannuleerd, moet ook het geschenk worden geannuleerd of teruggestuurd. Gedetailleerde informatie vindt u op: https://www.oneplus.com/be_nl/legal/terms-of-sales

Laatste betalingsfase:

Campagneduur: 25 april 11AM CEST- 28 april 10:59AM CEST 2023.

1. De prijs van OnePlus Pad zal in deze fase worden weergegeven.

2. Aanbod voor het voltooien van de volledige betaling:

2.1 Klanten die het saldo binnen de actieperiode betalen, ontvangen automatisch een inwisselcode voor een gratis OnePlus SUPERVOOC 80W Type-A Adapter in hun OnePlus Account vóór 1 mei, die na ontvangst van de code 30 dagen geldig is.

2.2 Winnaars kunnen de gratis OnePlus SUPERVOOC 80W Type-A Adapter inwisselen door de inwisselcode te gebruiken op oneplus.com of OnePlus Store app binnen de campagnegebieden, en zolang de voorraad strekt.

3. Betaal het resterende bedrag binnen de aangegeven termijn. Als u het resterende bedrag niet voor de vervaldatum betaalt, wordt uw gereserveerde bestelling (inclusief het door u gekozen gratis cadeau) geannuleerd en wordt de aanbetaling binnen 1-3 werkdagen teruggestort op de betaalrekening.

4. Gebruikers ("U") kunnen de bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden. Als u besluit de bestelling te annuleren, komt u niet langer in aanmerking voor het gratis geschenk en wordt uw betaling (inclusief aanbetaling en definitieve betaling) afzonderlijk aan u terugbetaald.

5. Controleer zorgvuldig uw verzendgegevens en factuuradres voordat u de laatste betaling uitvoert. Het kan in latere stadia niet worden gewijzigd.

6. Bij het maken van de laatste betaling kunnen verzendmethoden niet worden gewijzigd.

7. Aanbiedingen kunnen worden toegepast om de laatste betaling te doen.

Betalingsmiddel:

1. Betaling in termijnen en winkelaanbiedingen zijn tijdens de aanbetalingsfase niet toegestaan.

2. In de laatste-betalingsfase is het toegestaan Aanbiedingen te gebruiken, evenals betaling in termijnen.

Verzending:

De verzending van Early bird producten kan vertraging oplopen. Raadpleeg voor de werkelijke verzendtijd de verzendinstructies op de pagina met productdetails.

Instructies voor terugbetaling:

1. De klantenservice is alleen van toepassing op bestellingen die volledig zijn betaald (zowel vooruitbetaling als saldo).

2. Als u wilt weigeren of terugbetalen, moet het gratis geschenk samen met u worden teruggestuurd.

Have questions?