OnePlus 2

Flagship Killer

Met de OnePlus 2 doen we een ambitieuze uitspraak. Wij vinden dat fantastische producten het gevolg zijn van geweldige ideeën en niet van peperdure marketingcampagnes. Wij vinden dat “zo zijn de dingen nu eenmaal” bijna altijd het foute antwoord is. En boven alles vinden we dat geweldige dingen gedeeld moeten worden.

Dit is de OnePlus 2.

Sandstone Black with 64GB storage

USB Type-C

het allernieuwste op het gebied van laden en gegevensoverdracht. Omkeerbaar en zonder gedoe.

Optische beeldstabilisatie

corrigeert ongewenste schokken en stoten, voor ongelofelijk scherpe foto's en schokvrije filmpjes.

Twee simkaarten

je hoeft niet rond te sjouwen met twee telefoons of van simkaart te wisselen tijdens het reizen. Blijf gelijktijdig verbonden met twee verschillende netwerken.

Alert slider

moeiteloos wisselen tussen drie meldingsprofielen, zonder de OnePlus 2 uit je zak te hoeven halen.

Laser-autofocus

maak met het grootste gemak prachtige foto's met de automatische, aanraakvrije focus in minder dan 0,2 seconde.

Aanpasbare navigatietoetsen

hardware of Schermtoetsen. Verwisselbare recente apps en terug-toetsen. De keuze is aan jou.

Vingerafdruksensor

ontgrendel de OnePlus 2 snel en veilig met een één vingerafdruk.

Indrukwekkende specificaties

Als je de ambitieuze uitspraak doet to Never Settle, kun je geen broddelwerk leveren. Dankzij de Qualcomm® Snapdragon™ 810 processor met een 4G LTE Octa-core CPU vormen de meest veeleisende apps, spelletjes en HD-video's geen enkel probleem. En met de 3300 mAh accu is jouw OnePlus 2 altijd (voldoende) opgeladen, ook op de allerdrukste dagen.

Zie meer. Doe meer.

We gebruiken onze smartphones om verbonden te zijn met de wereld om ons heen. We kijken vele uren naar het scherm, dus dat moet fantastisch zijn. Het 5,5 lcd-scherm met IPS van de OnePlus 2 biedt haarscherpe lijnen en levensechte kleuren. Ervaar kristalheldere beelden

Wereldwijde ambities

Altijd bereikbaar. De OnePlus 2 wordt simlockvrij geleverd met een breed bandbereik en ondersteuning van serviceproviders wereldwijd. De dual SIM-capaciteit zorgt dat je tijdens het reizen gelijktijdig verbonden kunt zijn met twee netwerken. Scheid werk en privé zonder dat je twee telefoons hoeft mee te nemen. Eén toestel, voor alles.

Breng je wereld in beeld

De grote pixels van de camerasensor vangen meer licht en minder ruis op en leveren uitstekende prestaties in het donker. De geavanceerde laser-autofocus en optische beeldstabilisatie zorgen dat je die ene perfecte opname nooit mist, terwijl de 6 lenselementen vervorming voorkomen en de helderheid verbeteren.

Uitgesproken de jouwe

Geef uitdrukking aan jouw eigen persoonlijke stijl. Zorg in enkele seconden voor een andere uitstraling met de reeks beschikbare StyleSwap covers uit hoogwaardige materialen.

Een frisse wind

De OnePlus 2 draait OxygenOS, onze lichte maar krachtige op Android gebaseerde software. Het beste hiervan hebben we behouden en daarna uitgebreid met een reeks slimme functies en optimalisaties.

Smartphone-technologie, horlogevakmanschap.

Een lichtgewicht robuust frame in een aluminium-magnesiumlegering met roestvrijstalen accenten zorgt voor het strakke metalen ontwerp van de OnePlus 2. Duurzaamheid en verfijning met een ongeëvenaard superieur gevoel.