bg-kv

OxygenOS 11

Baš, baš glatko

OxygenOS 11 ti želi dobrodošlicu uz osvežavajuće jednostavan, a opet smeli dizajn. Sve je maksimalno unapređeno: pojednostavi svakodnevne zadatke, efikasnije se kreći kroz opcije na telefonu uz intuitivne pokrete prstima koji ti omogućavaju da pristupiš onome što ti je važno i uživaj u personalizovanijem korisničkom iskustvu. Kreiran u saradnji sa našom neverovatnom zajednicom, OxygenOS 11 predstavlja ultimativno osveženje operativnog sistema koji je omiljen među fanovima.

Savršeno izrađen za svakog

Jednako smeo koliko je i lep, OxygenOS je oduvek bio intuitivan i sveobuhvatan. Služeći se zlatnim presekom radi što boljeg iskorišćenja raspoloživog memorijskog prostora, unapređeni hijerarhijski prikaz naslova i teksta organizuje važne informacije tako da ih učini lako pristupačnim. Dinamičkim prilagođavanjem tonova boja, kontrasta i slojeva, novi poboljšani tamni režim omogućava i lakše čitanje sadržaja.

personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
personalized personalized personalized

Galerija - Pretraživanje

personalized personalized personalized
personalized personalized personalized
darkMode phone golden-line

Forma susreće funkciju

Sa progresivnim povećanjem ekrana, povećava se i neiskorišćeni beli prostor. Osveženi izgled našeg korisničkog interfejsa ovo rešava optimizacijom stock Android iskustva za korišćenje većih displeja jednom rukom. OxygenOS 11 je kontrole dodirom pozicionirao bliže tvojim palcima, pri čemu je prioritet dat važnim informacijama, radi njihovog lakšeg pregledanja. Rezultat? Još lakše i brže korišćenje jednom rukom za prirodniji osećaj i ujednačenije iskustvo.

UI UI
UI UI

Always on Display

Tražili ste je. Čuli smo vas. Novi stilovi AOD funkcije operativnog sistema OxygenOS 11 podižu prikaz standardnih informacija na tvom ekranu na sledeći nivo zahvaljujući širem izboru uzbudljivih opcija za personalizovanje tvog ekrana.

alwaysDisplay
alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay alwaysDisplay

Canvas AOD

Canvas predstavlja inspirativnu novu AOD estetiku koja, sa umetničke i lične strane, pruža jedinstveno iskustvo zaključavanja ekrana. Sada će, prilikom otključavanja tvog telefona, Canvas AOD tvoj omiljeni portret glatko pretvoriti u efektnu i jedinstvenu pozadinu.

canvasAod
canvasAod

Bitmoji AOD

OnePlus i Snapchat su se udružili kako bi stvorili zabavan Bitmoji AOD. Oživi svoj ambijentalni displej svojim Bitmoji avatarom! Tokom čitavog dana, tvoj Bitmoji će svoje ponašanje ažurirati u skladu sa tvojim aktivnostima i onim što se dešava u tvom okruženju. Od slušanja muzike, do igranja igrica ili jurcanja napolju po kišnom danu, Bitmoji AOD na kreativan način beleži dešavanja u tvom životu.

*Uskoro dostupno.

bitmoji bitmoji bitmoji bitmoji

Insight AOD

insight

OnePlus se udružio sa ambicioznim studentima dizajna sa prestižne škole Parsons School of Design u Njujorku. Rezultat? Jedinstveni i dinamičan AOD fokusiran na tvoje digitalno blagostanje. Provedi više vremena uživajući u životu, a manje otključavajući svoj pametni telefon.

Zen režim 2.0

Sad se možeš opustiti zajedno sa ostalima. Zahvaljujući ažuriranom Zen režimu, svoje prijatelje možeš pozvati u svoj Zen prostor na zajedničko opuštanje. Uz beli šum, to je lakše nego ikada pre. Svi, kao grupa, postanite jedno i usredsredite se na trenutni razgovor ili aktivnost. Pronađi unutrašnji mir uz pet umirujućih tema: okean, svemir, pašnjaci, meditacija i izlazak sunca - svaki sa svojim umirujućim zvucima.

Funkciju belog šuma su zajedničkim snagama kreirali timovi OnePlus Zen Mode i Tide APP.

zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode
zenMode zenMode

OnePlus igrice

Uz OnePlus igrice, tvoje igrice se automatski organizuju u posebni folder. I Gejming režim i Pro gejming režim podižu tvoje gejming iskustvo na viši nivo zahvaljujući poboljšanjima i funkciji sprečavanja pogrešnog dodira.

gameExperience
gameExperience
游戏界面
横板手机框 横板手机框

OnePlus Switch

Prenošenje, pravljenje rezervnih kopija i oporavljanje tvojih podataka, kao što su tvoji kontakti, poruke i fotografije, ne bi trebalo da bude teško. Zahvaljujući funkciji OnePlus Switch, sve ovo ćeš učiniti bez ikakvog napora.

dataTransmission
dataTransmission
dataTransmission
dataTransmission
android11

Android 11

Zasnovan na Android 11, naš čuveni OxygenOS je osnažen mnoštvom korisnih funkcija koje ti omogućavaju unapređenu kontrolu nad uređajem, lakše načine upravljanja razgovorima, podešavanje privatnosti i još mnogo toga.

  • * Disclaimer: Product images and display contents are illustrative only. Actual product and display contents may vary.

OnePlus Oxygenos