OnePlus Nord CE 5G

{{errMsg}}

OnePlus Nord CE 5G

Nešto više

nego što očekuješ.

From 299 €

Experience a new standard for mid-range phones 10th June.

 • Warp Charge 30T Plus + baterija od 4500 mAh¹
 • Trostruka kamera od 64 MP
 • AMOLED displej od 90 Hz
 • Snapdragon™ 750G 5G
 • Spreman za 5G
 • OxygenOS
Pogledaj film

NORD


DO SRŽI

NORD DO


SRŽI

 • Nešto lakši.

  170 g2

 • Nešto tanji.

  7,9 mm2

 • Sa nešto više priključaka.

  3,5 mm

Blue Void (plava)

Charcoal Ink (crna)

Silver Ray (siva)

VIŠE ŽIVOTA.


VIŠE WARP PUNJENJA.

Vreme leti uz Warp Charge 30T Plus.

Veća baterija zaslužuje još bolji punjač. Warp Charge 30T Plus unapređuje transfer energije, pa bateriju velikog kapaciteta, smeštenu u model Nord CE, puni od 0 do 70% za samo 30 minuta³.

Čuvaj svoju energiju.

U model Nord CE 5G je spakovana masivna baterija od 4500 mAh, što znači da tvoj telefon ima energiju tokom dužeg vremenskog perioda.

SNIMAJ ZA


SAVRŠENSTVO

Pravi vertikalne snimke. Horizontalne snimke. Izuzetne snimke.

Nord CE 5G ima sistem trostruke kamere, uključujući glavnu kameru visoke rezolucije od 64 MP (16 MP više od originalnog Nord modela). Velika f/1.79 blenda glavne kamere će ti pomoći da uhvatiš više svetla i zabeležiš veći broj detalja, čak i u situacijama sa slabim osvetljenjem.

64 miliona piksela.

Birani jedan po jedan.

Iza kulisa svakog snimka, niz algoritmova kombinuje najbolje elemente preuzete iz većeg broja frejmova i pruža ti veću jasnoću.

Veštačka inteligencija koja vidi sve što vidiš i ti.

AI detekcija scene tumači ono što gledaš i automatski prilagođava podešavanja kamere, poput boje, kontrasta i ekspozicije, za savršene, verodostojne fotografije.

Dosta ti je blica?

Da, i nama je.

Snimi noć da bude onakva kakva je.

Noćna panorama inteligentno beleži i upravlja većim brojem ekspozicija u realnom vremenu kako bi stvorila oštre slike sa puno detalja pri slabom osvetljenju.

Ultra-široko kad stvari postanu ultra-čudne.

Zašto se ograničavaš na standardni objektiv? Zašto ljudi dremaju na krovu usred bela dana? Nemamo pojma. Ali znamo sledeće: naš ultra-široki objektiv od 119° ti pomaže da u svaku fotografiju uguraš više detalja.

Priprema. Selfi. Sad.

Selfi kamera od 16 MP za veličanstvene selfije, odmah spremne za postavljanje na društvene mreže.

Dobro.

Vreme je da se fokusiraš.

I prednja i zadnja kamera imaju režim za portrete, pružajući ti više kreativne kontrole nego ikada ranije. Automatski prilagođavaj fokus da kreiraš atraktivne boke efekte.

ČISTE


PERFORMANSE

Glatko postaje standard.

Bilo da skroluješ, prevlačiš ili strimuješ, naša brzina osvežavanja od 90 Hz u svakoj sekundi isporučuje 50% više vizuelnih informacija za očaravajuće glatko iskustvo.

90 Hz

90 Hz

Pamet veštačke inteligencije.

Brzine zmaja.

Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G se služi svojom ugrađenom veštačkom inteligencijom da bi pokrenula napredno obrađivanje, neverovatnu grafiku i 5G gejming. Dodatnih i do 12 GB RAM memorije osiguravaju da svaka aplikacija teče brzo i glatko.

Približi se 5G mreži uz CE.

Uz Nord CE 5G, doživi brzine veće od onih širokopojasnih. Uz brzine do 2.95 Gbps⁴, možeš preuzimati filmove, serije i uvrnute količine internet mimova u samo nekoliko minuta.

NOVE FUNKCIJE


I TO MNOGO NJIH

 • OxygenOS 11

  Model Nord CE 5G radi na OxygenOS, koji pruža iskustvo zasnovano na Android 11, i uvodi hrpu novih funkcija.

 • Tamni režim

  Umanji napor kome izlažeš svoje oči prilikom korišćenja svog uređaja u mraku i izgledaj super dok to radiš.

 • Prilagođena funkcija Always on Display

  Skroji opciju AOD po svojoj meri uz pomoć boja i grafike, i kreiraj jedinstvene ilustracije fotografija.

Čudo za jednu ruku

Bilo da se dopisuješ sa prijateljima ili mahnito tražiš neku adresu, naš korisnički interfejs smo kalibrisali tako da rad jednom rukom učinimo mnogo lakšim.

Beleške:

 • 1. Tipični kapacitet baterije iznosi 4500 mAh, a stvarne performanse se mogu razlikovati. Baterija se ne može skidati;
 • 2. Veličina i težina mobilnog telefona se mogu razlikovati zavisno od konfiguracije, procesa proizvodnje i načina merenja.
 • 3. Podaci u vezi sa punjenjem dolaze iz OnePlus laboratorije za testiranje. Datum testiranja: 06.04.2021. godine. Standardi test okruženja: Ambijentalna temperatura okruženja: 25°C ± 1°C. Radna temperatura telefona na početku punjenja: 25°C ± 1°C. Postupak testiranja: Telefon počinje da se puni pri nivou napunjenosti od 1%, originalnim OnePlus adapterom za napajanje i OnePlus Warp Charge kablom (u kutiji). Ekran je isključen tokom celokupnog postupka punjenja. Stvarne performanse koje korisnici dožive mogu se razlikovati zavisno od specifičnih uslova u okruženju prilikom punjenja.
 • 4. 2.95 Gbps je teoretska širina frekventnog opsega downstream mreže Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G mobilne platforme. 5G pokrivenost se može razlikovati zavisno od regiona, mobilne mreže i konfiguracije. Za detaljne informacije, molimo te da se obratiš svom mrežnom pružaocu usluga.