OnePlus
Whooooooooooooooa.
I mi to
kažemo.
Midnight
Ice
Warp Charge 30T
Spreman za 5G
3_title-1
Glatki displej od 90 Hz
Četvorostruka kamera
6 GB RAM
128 GB memorije
Dvojni zvučnici
Ovaj lik nije poverovao da Warp Charge punjač može da puni toliko brzo.
Zato smo se pojavili usred noći.
Stvarno se iznenadio kad je saznao da Warp Charge 30T isporučuje celodnevnu energiju za samo pola sata punjenja. Delovalo je da se potpuno oduševio jer je vikao od uzbuđenja i zamolio nas da istog trenutka odemo.

5G protiv 4G? Pa to uopšte nije fer borba.

5G je isuviše dugo delovao kao daleka budućnost, poput letećih automobila ili letećih skejtbordova. Ali sada je zaista tu, spreman da širom otvori vrata novim mobilnim iskustvima. Model N10 5G je napravljen za 5G tehnologiju, uz Qualcomm® Snapdragon™ 690 čipset koji pokreće CPU sa osam jezgara.

90 Hz je jedna od onih stvari koje treba da doživiš. Ovaj naslov to ne može bolje da objasni.

Displej od 90 Hz osvežava 50% brže od onog od 60 Hz, čineći da rad bude još ujednačeniji i responzivniji. Šta to znači? To znači da verovatno propuštaš mnogo bolje mobilno iskustvo. Jednostavno kupi model N10 5G.

60 Hz90 Hz

Zvuk koji te opkoljava sa svih strana.

Pametni telefoni su puno uznapredovali. Ali, iz nekog razloga, zvučnik se i dalje tretira kao nešto usputno. Kao automobilska pregrada za sitnice, samo u industriji pametnih telefona. Jednostavno mora da postoji. Sa svojim bogatim dualnim zvučnicima, model N10 5G zvuk shvata ozbilno i pruža ti sveobuhvatno stereo iskustvo.

Ne bismo da joj trpamo reči u usta, ali ova krava je bila baš impresionirana.

Uz 64 miliona piksela, sva je verovatnoća da ćeš se i ti osećati isto. Ali kad tome dodaš i preostale tri kamere modela N10 5G, uključujući ultra-široku od 119°, makro i monohromnu kameru, pravo je čudo što svi mi ne stojimo usred nekog polja, omađijani veličanstvenošću ovog modela.*

+
+
Who
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
oa.

Još malo dodatne memorije, da možeš da zaboraviš na sve u vezi sa time.

Kada se poteglo pitanje koliku RAM memoriju staviti u model N10 5G, jedan inženjer je rekao da je 4 GB verovatno više nego dovoljno. Sad vreme za užinu provodi sam. Umesto toga smo ubacili 6 GB, da bismo ti omogućili da potpuno zaboraviš na RAM memoriju i jednostavno uživaš u svojim omiljenim aplikacijama, igricama, filmovima i serijama.*

Čemu sva ta brzina bez memorije koja bi je podržala?

Svi smo se nekada našli u takvoj situaciji. Memorija ti je puna, a treba da snimiš fotografiju. I onda počneš da bespoštedno brišeš fotografije svojih najbližih članova porodice i prijatelja da oslobodiš prostor. Ali, ne mora da uvek bude tako. N10 5G ima 128 GB memorije — proširive do 512 GB uz dodavanje microSD kartice* — dovoljno prostora za gotovo sve.

Whoa
Midnight
Ice
Midnight Ice (plava)

U slučaju da nisi primetio/la prelazeći pogledom preko našeg nepraktično dugačkog naziva proizvoda, mi smo OnePlus.

Ako se već poznajemo, preskoči ovaj deo i pogledaj naš novi kul telefon. Za sve ostale, evo našeg kratkog istorijata: Od 2014. godine, u više od 50 zemalja smo izbacili 8 pametnih telefona koji menjaju pravila igre. Uz našu novu liniju srednje klase, Nord, nadamo se da ćemo sjajnu mobilnu tehnologiju pružiti većem broju ljudi nego ikada do sada.

Napomene:

 1. *Opisi relevantnih parametara proizvoda su navedeni na odgovarajućim stranicama. Za više podataka, molimo te da pogledaš konkretna uputstva na svakoj od stranica;
 2. *Težina telefona iznosi 190 grama. Veličina i težina mobilnog telefona se mogu razlikovati zavisno od konfiguracije, procesa proizvodnje i načina merenja;
 3. *Uglovi ekrana su u okvirima standardnog pravougaonika, a ivice su zaobljene. Mereno dijagonalno, veličina ekrana iznosi 6,49 inča za celi pravougaonik i 6,25 inča ako se uzmu u obzir zaobljeni uglovi;
 4. *Stvarna brzina osvežavanja zavisi od podešavanja, korišćenih aplikacija i ograničenja prilikom obrade. Ne podržavaju sve aplikacije brzinu osvežavanja od 90 Hz. U slučaju postojanja pomenutih ograničenja, brzina osvežavanja će iznositi 60 Hz.
 5. *Prema internom OnePlus postupku testiranja, nakon 30 minuta punjenja punjačem Warp Charge 30T, model OnePlus Nord N10 5G će se napuniti od 1% do 67% baterije, što ti omogućava da ga koristiš narednih 6,5 sati sa OnePlus DoU (Day of Use) modelom. Stvarne performanse koje korisnici dožive mogu se razlikovati zavisno od specifičnih uslova u okruženju prilikom punjenja.
 6. *S obzirom na to da sistemski fajlovi mobilnog telefona zauzimaju memorijski prostor (uključujući Android sistem i fabrički instalirane aplikacije), dostupan kapacitet memorije je manji od navedene vrednosti. Kapacitet memorije će se razlikovati zavisno od verzije softvera i fabrički instaliranih aplikacija, a može se razlikovati i zavisno od uređaja;
 7. *Vrednosti piksela u okviru fotografije se mogu razlikovati zavisno od režima kamere. Molimo te da pogledaš realnu kameru. Vrednosti piksela u okviru video-zapisa se takođe mogu razlikovati zavisno od režima snimanja. Molimo te da imaš u vidu stvarnu situaciju;
 8. *Tipični kapacitet baterije iznosi 4300 mAh, ali ova vrednost može neznatno varirati, dok se stvarne performanse mogu razlikovati. Baterija se ne može skidati;
 9. *Molimo te da potvrdiš raspoloživost 5G mreže sa svojim operaterom. Brzine prenosa podataka se mogu razlikovati zavisno od mreže operatera.
 10. *Slike proizvoda i sadržaj na stranici su dati isključivo u ilustrativne svrhe. Stvarni rezultati (uključujući, bez ograničenja, izgled, boju, veličinu, teksturu) i sadržaj prikazan na ekranu (uključujući, bez ograničenja, pozadinu, korisnički interfejs i sliku) se mogu razlikovati.
 11. *Brojke su teoretske i dobijene testiranjem u kontrolisanom okruženju (pogledaj svaki pojedinačni opis), a pruža ih dobavljač ili OnePlus laboratorija. Stvarne performanse mogu varirati zavisno od razlika u pojedinačnim proizvodima, verzijama softvera, uslovima korišćenja i faktorima okruženja. Molimo te da se oslanjaš na realno iskustvo.
 12. *Zbog izmena u realnom vremenu vezano za serije proizvoda i faktore isporučivanja, a u cilju pružanja tačnih informacija o proizvodu, specifikacija i karakteristika proizvoda, OnePlus može u realnom vremenu prilagođavati i revidirati tekst opisa, slikovne efekte i ostale sadržaje u okviru gorepomenutih stranica, tako da oni odgovaraju stvarnim performansama proizvoda, specifikacijama, indeksima, delovima i ostalim informacijama; u slučaju da su izmene i dopune stranica neophodne, neće biti izdato nikakvo posebno obaveštenje.

OnePlus Nord N10 5G