OnePlus X - OnePlus

OnePlus

Exquisite design – built from fire-baked
Ceramic or Onyx black glass.

$199 Pay later with PayPal Credit

The OnePlus X is about exploring contrasts and harmony. It’s about expressing individuality in modern urban life, the conflict between traditional craft and manufacturing, and balance between design and technology. Reflections of where you are, and where you’re going to be.


Watch the video

Voel de perfectie.

Vakmanschap

We believe that a smartphone should feel instinctive, fluid, and undeniably effortless.

The OnePlus X celebrates a love story of aesthetics and a unique, premium material: zirconia ceramic. Designing technology with ceramics has been attempted – but never before mastered like this. Cultivating a new level of craftsmanship and artisanal luxury in smartphone design, we present to you our most elegant device yet.


Er schuilt een verhaal achter elke OnePlus X.

{t9n:Fast and brilliant.}}

Camera

Gebouwd van de meest geavanceerde sensoren, de OnePlus X camera met autofocus is razendsnel – speciaal designed voor de hoogste kwaliteit foto’s, waar en wanneer dan ook.

Dankzij de 13 MP f/2.2 camera aan de achterkant maak je verbluffende foto’s met een onvergelijkbare diepte en scherpte. Kleuren zijn levensecht door de geoptimaliseerde witbalans en verzadiging die ervoor zorgen dat de camera altijd de echte tinten van je object vastlegt. Met behulp van onze toonaangevende beeldprocessor worden de belangrijkste elementen benadrukt voor een perfecte foto. De lichtsensor is gevoeliger gemaakt en uitgerust met ISOCELL-technologie voor scherper beeld en minder ruis.

De camera aan de voorkant van de OnePlus X, met een 8 MP resolutie en een f/2.2 diafragma, is van een ongeëvenaarde kwaliteit en voorzien van een Beauty-modus om moeiteloos prachtige foto’s te maken.

Dankzij de autofocus met Phase Detection AF van de OnePlus X, die maar 0,2 seconden nodig heeft om scherp te stellen, leg je elk moment vast, hoe kort het ook duurt. Er zijn drie geoptimaliseerde opnamemodi om de perfecte foto te maken: Auto, HDR en Clear Image. Haarscherpe 1080p HD-video’s maken kan ook, met extra opties voor time-lapse en slow motion.


Een van de grootste uitdagingen voor onze technische ontwerpers was om de camera’s van de OnePlus X zo vorm te geven dat ze krachtig, snel én intuïtief te bedienen zijn. Maar het resultaat is precies wat hen voor ogen stond. Foto’s maken gaan zó razendsnel dat de concurrenten voor het nakijken hebben en na elke vergelijking kom je altijd weer bij de OnePlus X uit. Maak één foto, luister naar de klik en je wordt op slag verliefd op de camera van OnePlus X.

Ongelooflijk helder.

Display

Van het donkerste zwart tot de meest levendige kleuren, je tovert ze allemaal op het scherm van je OnePlus X. Profiteer van snellere reactietijden en verbeterde zicht bij felle zonneschijn en verwonder je keer op keer over de helderheid van het beeldscherm.


Efficiënt en krachtig.

Technologie

Technologie is niet de tegenpool van design. Ons nieuwste toestel biedt de perfecte balans tussen pracht en prestaties, zowel van binnen als van buiten. De OnePlus X is uitgerust met de hoogwaardige en alom geprezen Snapdragon™ 801 processor, dus je kunt er zeker van zijn dat hij altijd precies doet wat je wilt. Ook geavanceerde taken zijn makkelijk en snel uit te voeren. Maak prachtige 1080p-video’s, profiteer van een accu die langer meegaat en stream moeiteloos hoge kwaliteit video’s tot 1080p.


Zware graphics worden levensecht afgespeeld dankzij de krachtige grafische chip met een geweldig geheugen, vergelijkbaar met de kracht van een desktopprocessor. De OnePlus X is niet alleen een beauty maar ook zeer betrouwbaar.


Het beheren van bestanden op je telefoon is ongelooflijk eenvoudig. En als je meer opslag nodig hebt, zijn er nauwelijks grenzen met je eigen microSD-kaart. Bijna alles kun je bij je hebben.


Met OnePlus Radio kun je naar FM-zenders luisteren op je smartphone op een manier die je nergens anders vindt. Dus of je nu thuis of onderweg bent, of in de bibliotheek zit te studeren, je kunt altijd naar je favoriete zender luisteren.


Een apparaat dat zo belangrijk is als je telefoon moet je altijd kunnen gebruiken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je geen moment van de dag hoeft na te denken of de accu wel is opgeladen. De hardware en software van de OnePlus X zijn geoptimaliseerd, waardoor de accu extra lang meegaat. Zo kun je urenlang internetten, naar muziek luisteren of andere dingen doen. Ideaal voor moderne gebruikers die hun telefoon intensief gebruiken.

De vrijheid om de wereld te ontdekken.

Connectivity

Met de OnePlus X ben je altijd verbonden en kun je gaan en staan waar je wilt. Hij is unlocked, geschikt voor twee simkaarten en heeft een snelle verbinding via 4G. Je kunt hem probleemloos over de hele wereld gebruiken.

Strak en mooi.

OxygenOS

Enig idee hoe een verfrissend licht en persoonlijk aanpasbaar besturingssysteem eruitziet? Maak kennis met OxygenOS. Het is ontworpen om je nog meer te kunnen onderscheiden en bevat alles wat je van een besturingssysteem verwacht en niets dat je niet nodig hebt.

Gebaren

Bedien je telefoon zonder hem te hoeven openen of ontgrendelen, gewoon door met je vingers eenvoudige figuren op het slapende scherm te maken. Tik twee keer snel op het scherm en je OnePlus X is meteen klaar voor gebruik, handiger kan bijna niet.

Shelf

Een exclusieve, overzichtelijke functie van OxygenOS voor snelle toegang tot al je belangrijkste informatie. Met een korte swipe haal je al je favoriete contacten, apps, recente gesprekken, widgets en meer tevoorschijn.

Aanpasbare knoppen

De OnePlus X werkt zoals jij het wilt. Je kunt de functies van de navigatieknoppen van het toestel aanpassen aan jouw voorkeuren voor een smartphone-ervaring op maat.

Toegang instellen voor apps

Bepaal tot welke persoonlijke informatie je apps toegang hebben. Niet je apps, maar jij bent de baas over je privacy.

Accentkleuren

Laat zien wie je bent en breng je toestel tot leven met een paar eenvoudige persoonlijke aanpassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ambient scherm

Bekijk een overzicht van je laatste meldingen of laat de intuïtieve omgevingssensor je telefoon wakker maken met de Ambient schermfunctie zodra je hem uit je broekzak haalt.