OnePlus Snowbots
Ervaar de snelheid van 5G en vecht tegen mensen van over de hele wereld in het allereerste interactieve sneeuwballengevecht. We hebben robots gebouwd die sneeuwballen kunnen afvuren en ze worden aangedreven door OnePlus 5G-toestellen. We noemen ze Snowbots.

Snowbots

Discover

FAQ


De OnePlus Snowbots bouwen
Bekijk 's werelds eerste 5G-aangedreven, sneeuwbal vurende robots
Veelgestelde vragen
Hoe doe ik mee?

Je kunt meedoen door deze pagina met een smartphone te bezoeken. Je wordt gevraagd in te loggen met een OnePlus-account of één te maken.

Hoe vaak kan ik meedoen?

Je speelt maar één keer. Doe je best!

Hoe werkt het?

Er zijn vier Snowbots. Twee voor elk team. Je hebt de controle over één Snowbot en moet sneeuwballen naar je tegenstanders vuren, terwijl je probeert te voorkomen dat ze door hen worden geraakt. Je wint door je vijand vaker te raken dan dat hij jou raakt, pas op dat je niet te snel je acht sneeuwballen opmaakt.

Hoe lang duurt het?

Elk spel duurt een paar minuten. Vanaf de start op 14 maart om 18:00 uur tot 16 maart 23:00 uur vinden er overdag en 's nachts honderden wedstrijden plaats. Dat heb je juist; we spelen 24 uur per dag.

Zijn het echte robots die sneeuwballen op elkaar afvuren?

Yeah

Hoe zijn ze gebouwd?

We hebben een behind-the-scenes video gemaakt die je hier kunt bekijken. Coming soon.

Kan ik de Snowbots in het echt zien?

Ben je in Lapland? Kom ons bezoeken tussen 9 en 12 maart.

Kan ik een Snowbot kopen?

Juridisch team zegt nee. De Snowbots kunnen sneeuwballen afvuren met 120 km per uur. Gezondheid en veiligheid eerst.

Wie wordt mijn teamgenoot?

De OnePlus-community bestaat uit mensen van over de hele wereld en je wordt automatisch en willekeurig gekoppeld aan een medelid.

Hoe werkt de wachtrij?

Nadat je in de wachtrij bent gekomen, ontvang je een browsermelding wanneer je bijna aan de beurt bent. Zorg ervoor dat je jouw browser-app open houdt. Om iedereen een kans te geven, wordt de wachtrij om de 2 uur gesloten - dus houd onze social channels in de gaten om erachter te komen wanneer deze wordt geopend.