Sign In Sign Up Forgot Password

The Speed You Need

Woon vanop de eerste rij de lancering van de OnePlus 6 bij in de Copper Box Arena te Londen. Vervoeg Carl en andere OnePlus sleutelfiguren, samen met de grootste namen in Tech, op onze grootste lancering ooit. Aanschouw als één van de eerste ons nieuwste vlaggenschip. Ontdek de state-of-the art ervaring zones, toffe geschenken, exclusieve goodies, en zoveel meer. De ticketverkoop start op 25 april. Bekom 'Early Bird' tickets voor €18. Scrol naar beneden voor verdere info.

 • Copper Box Arena, Londen
 • 16 mei 2018
 • 1000+ Aanwezigen
Some Alt Content

Bekijk hier enkele hoogtepuntjes van het feest vorig jaar.

Some Alt Content

Tijdlijn ticketverkoop.

Early Bird-ticket

€ 18.00

25-Apr-18

(sold out)

Standaardticket

€ 34.00

27-Apr-18

(sold out)

Plus One-ticket

€ 46.00

27-Apr-18

(sold out)

FAQs

Maak je klaar voor een exclusieve ervaring met de nieuwe OnePlus 6. Lees de FAQ voor verdere info.

Waarom moet ik mijn ontvangstadres geven?

Om je gratis geschenk te versturen, hebben wij jouw adres nodig. We bewaren dit enkel tot we het geschenk versturen.

Wat is allemaal inbegrepen?
 • De allereerste hands-on experience met de nieuwe OnePlus 6
 • Hapjes en drankjes
 • Een gezellige tijd met Carl en het OnePlus-team
 • Een goodiebag met daarin:
  • OnePlus Tote bag
  • OnePlus 'Never Settle' T-Shirt in een maat naar keuze
  • OnePlus Baseball Cap
  • Andere exclusieve goodies
Hoe gaat de verkoop van toegangsbewijzen in zijn werk?

De officiële ticketverkoop gaat uitsluitend via de website OnePlus.com. Zodra je betaling is verwerkt, krijg je daarvan een bevestiging.

Kan ik een kaartje kopen aan de deur?

Er zijn geen tickets verkrijgbaar aan de deur. Tickets zijn enkel te koop op OnePlus.com en worden bezorgd via email.

Moet ik inchecken na aankomst?
 • Inderdaad.  Check-in op 16 mei tussen 15u - 16u45.
 • Zorg dat je minstens 30 minuten vóór het sluiten van de check-in aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.
 • Laat je toegangsbewijs bij het inchecken zien aan de OnePlus-medewerkers (borden geven aan waar je moet zijn).
Moet ik mijn orderbevestiging afdrukken?

Totaal niet! Tijdens het inchecken, toon ons het ticket dat je via e-mail ontving. Zorg ervoor dat je deze als PDF opslaat of een screenshot neemt in het geval problemen aan de deur zouden optreden.

Wat moet ik doen als ik geen post heb gekregen?

Contacteer customer support via www.oneplus.com/support en zij doen hun uiterste best om jouw probleem zo snel als mogelijk op te lossen.

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren PayPal en de belangrijkste kredietkaarten. 

Als ik te laat ben om in te checken, kan ik dan later komen?

Houd je aan de inchecktijden. Na sluiting van de check-in kun je misschien toegang geweigerd worden.

Waar vindt het event plaats?

Het adres is Copper Box, Copper Street, E20 3HB, Londen.

Is er groepskorting?

Vast en zeker, we moedigen je zelfs aan om een vriend mee te nemen! Koop een Plus One ticket, en voor €12 extra krijg je 1 extra ticket. Elke rekening is beperkt tot het kopen van 6 tickets.

Wat zijn de regels voor terugbetaling?

Tickets kunnen helaas niet worden terugbetaald. Als je een ticket kocht en verhinderd werd, om welke reden ook, laat dit dan op voorhand weten. Wij kunnen deze plaatsen dan vrijgeven aan mensen op de wachtlijst.

Kan ik OnePlus-producten kopen tijdens dit event?

Het is niet onze bedoeling om producten te verkopen tijdens het event.

Kan ik de nieuwe OnePlus-producten proberen tijdens het event?

Ja, en daarmee ben je een van de eersten, wereldwijd!

Is er een minimumleeftijd om aan het event te mogen deelnemen?

Je moet 8 jaar of ouder zijn om binnen te mogen. Ben je nog geen 13, dan moet een volwassene of iemand ouder dan 13 jou begeleiden.

Hoe kan ik de locatie bereiken?

Het adres is Copper Box, Copper Street, E20 3HB, Londen. Er is geen parkeergelegenheid bij Copper Box zelf. We raden je aan om het openbaar vervoer te gebruiken! Bus 388 stopt bij de Copper Box Arena en gaat om de 8 à 12 minuten (raadpleeg hier de routes en dienstregeling). Aankomst vanaf Stratford Station (metro Central Line en Jubilee of Overground): 20 minuten lopen via het Westfield Stratford City winkelcentrum.


For more information, visit [how to get there forum post].

Ik ga met de auto. Kan ik parkeren?

Er is geen parkeergelegenheid bij Copper Box. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is in het Stratford City winkelcentrum op 20 minuten lopen. Wij raden aan het openbaar vervoer te nemen!

Hoe laat is het event afgelopen?

De presentatie duurt 45 tot 60 minuten, en eindigt om 18.00 uur. Daarna is er (optioneel) een 'after-event experience', die je niet wilt missen! Dit event duurt tot 21.00 uur.

Is het evenement toegankelijk voor mindervaliden?

Er zijn voor mindervaliden toegankelijke plaatsen beschikbaar. Er is geen apart toegangsbewijs vereist voor hulpverleners.

Wat mag ik meenemen naar het event?

Foto- en videoapparatuur zijn toegestaan tijdens het event, zolang het niemand stoort. Eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Kan ik even weggaan en daarna gewoon terugkeren naar het event?

Jammergenoeg kan je slechts eenmaal het gebouw betreden en verlaten. Om veiligheidsredenen zijn we niet toegestaan om je terug toe te laten eens je het gebouw verlaten hebt.

Kan ik het evenement verlaten om te roken?

De zaal heeft een strikte rookvrije policy. Indien je het event moet verlaten, kan je niet meer opnieuw toegelaten worden.

Wordt er eten en drinken geserveerd?

Ja. We serveren (gratis) kleine hapjes en drankjes.

Is er een garderobe?

Ja. Er is veel ruimte beschikbaar in de garderobe. Maar natuurlijk geldt hier ook: hoe vroeger je bent, hoe meer plaats er nog is.

Mag ik filmen voor mijn YouTube-kanaal of over dit event schrijven op mijn blog?

Ja. Je mag foto's en filmpjes maken zoveel je wilt (vraag wel netjes toestemming aan de personen die in je foto's en films te zien zijn). Je mag geen reviews maken van nieuwe OnePlus-producten. Als je dat wilt, neem dan contact op met press@oneplus.net. Voor vragen over wat een 'review' precies inhoudt neem contact op met ons team.

Security?

Bij de ingang worden alle tassen van de bezoekers gecontroleerd door de security.


Verboden artikelen:

 • Alcoholische en niet-alcoholische dranken
 • Verboden middelen en andere illegale voorwerpen
 • Huisdieren of andere dieren
 • Wapens
 • Laserpointers of sterke zaklampen
Tips
 • Toon ons de digitale versie van het ticket die je via mail ontving. Niemand zal zonder geldig ticket worden toegelaten.
 • Plan je reis goed en zorg dat je er bent voordat de check-in afgelopen is 16.45 uur.
 • De deuren openen om 15.00 uur en sluiten om 16.45 uur. Ben je te laat, dan kun je niet meer naar binnen. Het event begint om 17.00 uur en is om 21.00 uur lokale tijd afgelopen.
 • Breng alleen het meest noodzakelijke mee en kijk wat er op de lijst met verboden artikelen staat.
 • Spreek tijdens het event gerust de OnePlus-medewerkers aan. Zij helpen je graag.
 • Feel the speed!
Hoe contacteer ik de organisator voor vragen?

Neem gerust contact met ons op via https://oneplus.com/support.


Kijk voor meer informatie op OnePlus.com.

Algemene voorwaarden

Op de aanschaf van tickets ("Ticket") voor en de toegang tot het OnePlus 6 Launch Event ("Event") dat door of namens Da Sheng International Trade Co., Limited ("OnePlus") wordt georganiseerd, zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Door een ticket aan te schaffen en aan het Event deel te nemen, verklaar je jouw akkoord met de volgende bepalingen:


 • De locatie behoudt zich het recht om je de toegang tot het Event te ontzeggen indien je jouw toegangsbewijs niet kunt laten zien. Je erkent dat OnePlus niet aansprakelijk kan worden gesteld voor kwijtgeraakte of gestolen Toegangsbewijzen.
 • De koper van het Tickets verklaart dat het Ticket is gekocht voor persoonlijk gebruik en niet in het kader van zakelijke of commerciële activiteiten en erkent met name dat het Ticket niet mag worden doorverkocht of overgedragen aan derden.
 • Respecteer de regels en voorschriften van de locatie (deze zijn ter plaatse beschikbaar en kunnen te allen tijde door de locatie worden gewijzigd, dit geldt ook voor de regels vermeld op het Ticket.
 • Je zal binnen de grenzen van de zorgvuldigheid en redelijkheid de veiligheids- en andere aankondigingen/richtlijnen volgen tijdens het "Event".
 • Bij annulatie of het verschuiven van het Event, is OnePlus niet aansprakelijk voor de geleden verliezen ten gevolge van deze annulatie of verschuiving (dit betreft, maar is niet gelimiteerd tot de prijs van het toegangsbewijs en reis- en verblijfskosten).
 • De prijs van het toegangsbewijs voor het Event is exclusief reis- en verblijfkosten en alle overige kosten die je maakt tijdens je deelname aan het Event.
 • OnePlus heeft het recht om de locatie van het Event te wijzigen of om het Event deels of volledig op een andere datum of tijdstip te organiseren.
 • Zowel OnePlus en de zaal behouden zich het recht om de toegang tot het Event te weigeren aan ieder individu of om een individu verdere deelname aan activiteiten te verbieden, zonder het verschaffen van verdere reden. Als wordt vastgesteld dat je jouw op een asociale of potentieel gevaarlijke manier gedraagt, strijdig met deze voorwaarden, met de regels van de zaal of met aanwijzingen die je tijdens het Event van een medewerker kreeg, dan word je van het Event verwijderd zonder terugbetaling en zo nodig volgt aangifte bij de politie.
 • OnePlus en/of de locatie behouden zich het recht om alle personen te fouilleren en persoonlijke eigendommen te onderzoeken, en de toegang te weigeren aan elke persoon die zich niet wil laten fouilleren door de security.
 • Je verleent hierbij de uitdrukkelijke toestemming voor het gebruik van je echte of gesimuleerde afbeelding voor het maken, weergeven, adverteren of exploiteren van foto's, films, video's en/of geluidsopnamen van het Event en/of een deel daarvan in media waar ook ter wereld.
 • De locatie noch OnePlus zijn aansprakelijk voor verloren of gestolen eigendommen.
 • Het is verboden om dieren mee te nemen naar het Event (geleidehonden uitgezonderd).
 • Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OnePlus is het verboden om handel te drijven tijdens het Event.
 • Het gebruik van drones, helikopters en andere (vliegende) video-opnameapparatuur in de lucht is niet toegestaan.
 • De volgende artikelen zijn niet toegestaan binnen de locatie: verboden middelen, wapens, gevaarlijke voorwerpen of beledigende materialen. Individuen die in het bezit zijn van dergelijke zaken, kan de toegang worden geweigerd of van het terrein worden verwijderd.
 • Je betreedt de locatie en het Event op eigen risico. Noch de locatie noch OnePlus kunnen aansprakelijk worden gesteld voor verlies, kosten, letsel of schade die op de locatie of tijdens het Event wordt opgelopen, tenzij met betrekking tot overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door nalatigheid van de locatie of OnePlus.
 • Op deze algemene voorwaarden is het Engels recht van toepassing en uitsluitend de Engelse rechtbanken zijn bevoegd.
 • OnePlus behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, waarna deze gewijzigde bepalingen automatisch gaan gelden voor jou. Het is jouw verantwoordelijkheid om op de website te kijken of de algemene voorwaarden gewijzigd zijn.
 • Toegangsbewijzen zijn niet-restitueerbaar. Wij bieden in geen enkel geval terugbetaling aan.
 • Door een toegangsbewijs te kopen ga je ermee akkoord dat de gegevens die je invoert kunnen worden gebruikt voor de verdere uitvoering van je bestelling. OnePlus heeft het recht om je naam en adres te verzamelen en te bewaren zolang als nodig is voor de uitvoering van je bestelling. Je verklaart dat de door jou ingevoerde gegevens correct zijn.
 • Verder ga je akkoord dat wij jou geregeld contacteren met informatie over het Event of andere producten en diensten waarvan wij denken dat ze interessant voor je kunnen zijn. Dit overeenkomstig het privacybeleid van OnePlus.
 • Door aan het Event deel te nemen ga je ermee akkoord dat je afbeelding kan worden gebruikt in marketingmateriaal (afkomstig uit video's of foto's die tijdens het event zijn gemaakt). Hierbij verklaar je geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van je afbeelding in dergelijk materiaal.
Some Alt Content

The Speed You Need

OnePlus 6 Launch Event


17u lokale tijd, 16 mei | Londen

Wat je krijgt

Ons grootste, spectaculairste event ooit.

Some Alt Content
Feel the Speed

Ontdek als eerste ons nieuwste vlaggenschip en neem de OnePlus 6 in handen.

Some Alt Content
Ervaar de OnePlus 6

Behoor tot de allereerste om de OnePlus 6 in levenden lijve te ervaren. Aanschouw ons nieuwste vlaggenschip in volle actie en ontdek het toestel voordat het beschikbaar is voor het publiek.

Some Alt Content
Goodies voor iedereen

Neem een goodie bag, overladen met exclusief voor de lancering geproduceerde swag, mee naar huis. Vergeet deze zeker niet op te halen, het is meer waard dan je ticket.

Some Alt Content
Ontmoet ons!

Ontmoet Carl en het OnePlus team, samen met enkele van de grootste namen in tech. Geniet van het spektakel met vrienden en OnePlus fans van over de hele wereld.