OnePlus 6: Geweldige prijzen!

Win fantastische prijzen in de zes dagen tot de release van de OnePlus 6! Nodig je vrienden uit en verdien nog meer tickets!


Kom elke dag terug: mei {{currentStartDate.date}} - mei {{currentEndDate.date}}

De loting eindigt om mei {{currentPrize.rollDay}}, UTC {{currentPrize.rollHours}}AM. Winnaars worden op dat moment bekendgemaakt.

Countdown: {{hour}}:{{minute}}:{{second}}

{{currentPrize.winCount}}x {{currentPrize.prizeName}} Er zijn in totaal {{currentPrize.groupCount}} lotingen. Dit is loting {{currentPrize.groupIndex + 1}}

Krijg 3 gratis tickets per dag. Elk ticket heeft een uniek nummer. Prijzen worden dagelijks verloot om 10.00 uur (UTC).

{{currentPrize.currentGroup.codeLength}} / {{currentPrize.capacity}}

Aantal tickets Je hebt nog {{lotteryCount + tempLotteryCount}} tickets over.

 • Mijn Game
 • Regels en algemene voorwaarden
Bezig

Gefeliciteerd! Je doet nu mee aan de loting.

 • {{code}}

Geblokkeerde kaart

Je hebt 1 kaart ontvangen
Collect all 6 cards to receive free priority shipping on a OnePlus 6!

{{cardList[currentCardIndex].title}}

{{cardList[currentCardIndex].description}}

Verzamel alle 6 de kaarten voor gratis verzending van een OnePlus 6!

 • 1.Sponsor. De sponsor van deze OnePlus 6 Game ("Game") is OnePlus Technology (Shenzhen) Co., Ltd. ("Bedrijf" of "OnePlus")
 • 2.Hoe kan ik meedoen? Ga naar OnePlus.com en log in.
 • 3.Procedure:
  1) Gebruikers kunnen inloggen en ontvangen 3 tickets per dag. Gebruikers moeten op de dag dat ze de tickets ontvangen kiezen aan welke lotingen ze mee willen doen.
  2) Er zijn 10 lotingen per dag.
  3) Zorg dat je nog meer kans maakt om te winnen! Nodig je vrienden uit en je ontvangt meer tickets. Je krijgt één ticket voor elke vriend die zich aanmeldt.
  4) Je kunt zo veel vrienden uitnodigen als je wilt.
  5) Zodra de lotingen zijn afgerond, kun je geen extra kaarten meer ontvangen.
  6) Nieuwe lotingen beginnen om 10.00 uur (UTC). De winnaars worden elke dag om 10.00 uur (UTC) geloot. (op de laatste dag worden de winnaars getrokken om 0.00 (UTC) uur op 22 mei.)
  7) Meld je aan en je ontvangt 1 kaart per dag.
  8) Verzamel alle 6 de kaarten voor gratis verzending van een OnePlus 6! (De voucher voor gratis verzending is geldig tot 0.00 uur (UTC) op 31 mei)
  9) Als je een kaart mist, kun je 3 vrienden uitnodigen om deze ontbrekende kaart te ontsluiten. Je krijgt bovendien voor elke uitnodiging een ticket.
  10) Deelnemers kunnen per trekking meerdere prijzen winnen.
  11) OnePlus stuurt na elke trekking een voucher naar de winnende deelnemer. Vouchers verschijnen in het gebruikerscentrum. Vouchers moeten worden gebruikt vóór de vervaldatum.
  12) Alle prijswinnaars krijgen gratis priority-verzending.
 • 4.Disclaimer.
  Nodig je vrienden uit en ontvang meer tickets. Je krijgt één ticket voor elke vriend die zich aanmeldt.
  Deze Game is nietig in regio's waar het niet toegelaten is. Als een voorwaarde of gedeeltelijke voorwaarde van de Algemene voorwaarden van deze Game door een rechtbank of bevoegde jurisdictie ongeldig, onwettig of niet uitvoerbaar wordt geacht, worden deze voorwaarden geacht te zijn gewijzigd in zoverre dit noodzakelijk is om ze geldig, wettig en uitvoerbaar te maken.
  Als een dergelijke wijziging niet mogelijk is, wordt de betreffende voorwaarde of gedeeltelijke voorwaarde verwijderd geacht. Wijzigingen in of verwijderingen van een voorwaarde of gedeeltelijke voorwaarde onder deze clausule beïnvloeden de geldigheid en de uitvoerbaarheid van de rest van deze Officiële Regels.
 • 5.Gebruik van persoonlijke gegevens
  Door deel te nemen aan deze Game en de gevraagde gegevens in te vullen, geef je nadrukkelijk toestemming aan OnePlus om je persoonlijke gegevens te verwerken, inclusief maar niet beperkt tot naam, e-mailadres en social media accounts, voor de doeleinden van de Game of hieraan gekoppelde publiciteit door OnePlus of zijn partners. Het Privacy- en Juridisch Beleid van OnePlus is van toepassing. OnePlus kan relevante gegevens delen met partners en geautoriseerde licentiehouders voor administratieve doeleinden in het kader van de Game en voor het toekennen van prijzen.
  Door deel te nemen aan deze Game en andere persoonlijke gegevens in te vullen, ga je akkoord dat OnePlus deze gegevens mag doorsturen, opslaan en op andere wijze verwerken (zowel elektronisch als handmatig) buiten de Europese Economische Ruimte (en elk ander land waarin OnePlus actief is).
 • 6.Intellectueel eigendom
  Je gaat ermee akkoord dat elk intellectueel eigendom dat voortvloeit uit deze Overeenkomst, inclusief copyrights, handelsmerken, handelsopmaak, vormgevingspatenten of enige andere vorm van intellectueel eigendom (gezamenlijk "Intellectueel Eigendom" genoemd), enkel en alleen toebehoort aan OnePlus.
 • 7.Diversen
  In zoverre dit is toegestaan volgens de van toepassing zijnde wetgeving mag OnePlus de Game stopzetten, aanpassen of beëindigen als OnePlus, naar eigen goeddunken, denkt dat er sprake is van storingen, fouten, verstoringen of schade die van invloed zijn of kunnen zijn op de administratie, beveiliging, eerlijkheid, integriteit of het juist uitvoeren van de Game. In dat geval worden de prijzen, indien mogelijk, verloot onder de geldige ontvangen Inzendingen waar het probleem geen invloed op heeft gehad.
  OnePlus behoudt zich het exclusieve recht voor om de Algemene voorwaarden van de Game te interpreteren. OnePlus kan, naar eigen goeddunken, elke deelnemer diskwalificeren of besluiten om geen enkele prijs toe te kennen. Als een prijswinnaar niet reageert op berichten van OnePlus behoudt OnePlus zich het recht voor om andere winnaars te kiezen.
 • {{prize.groupCount * prize.winCount}}x {{prize.t9nProductName || prize.prizeName}} {{prize.t9nPrize}}

  De prijzen zijn getrokken om mei {{prize.rollDay}}, UTC {{index == 5 ? '12' : '10'}}AM

  De prijzen worden getrokken om mei {{prize.rollDay}}, UTC {{index == 5 ? '12' : '10'}}AM

  De loting begint om mei {{prize.startDay}}, UTC 10AM

  Winnend ticketnummer > De loting begint zometeen De loting is bezig

  Klaar Bezig

May {{winDate.date}}

lotingsgroep Winnende ticketnummers
{{winDate.startMonth}}{{winDate.startDay}}-{{winCode.index + 1 > 9 ? winCode.index + 1 : '0' + (winCode.index + 1)}}
 • {{code}}
Verhoog je kans om te winnen! Nodig vrienden uit en ontvang meer tickets.

Jouw beloningen

 • Mijn kaarten
 • Ticketgeschiedenis
 • Referraloverzicht

Verzamel alle 6 de kaarten voor gratis verzending van een OnePlus 6! (De voucher voor gratis verzending is geldig tot 0.00 uur (UTC) op 31 mei)
Nodig drie vrienden uit om een ontbrekende kaart te ontgrendelen.. Schrijf als eerste in >

Gefeliciteerd, je hebt alle 6 de kaarten verzameld. Je krijgt nu gratis verzending als je je OnePlus 6 bestelt!
Ga naar het gebruikerscentrum om je vouchercode in te wisselen.

Je hebt {{lotteryCount + tempLotteryCount}} tickets. Je hebt `tempLotteryCount` tickets verdiend met inloggen en `lotteryCount` tickets met succesvolle uitnodigingen. Ongebruikte tickets die je hebt verdiend door in te loggen verdwijnen aan het einde van elke loting. Ongebruikte tickets die je hebt verdiend met succesvolle uitnodigingen verdwijnen aan het einde van de Game.

 • {{card.title}}

Tijd Prijs Drawing Group Ticketnummer Status
{{bet.formatCreateDate}} {{bet.prizeName}} {{bet.status == 1 ? '>' : ''}} {{getPrizeByPrizeId(bet.prizeId).startMonth}}{{getPrizeByPrizeId(bet.prizeId).startDay}}-{{bet.groupIndex + 1 > 9 ? bet.groupIndex + 1 : '0' + (bet.groupIndex + 1)}} {{bet.code}} {{bet.status == 0 ? lotteryInfo.otherInfo.betPending : bet.status == 1 ? lotteryInfo.otherInfo.betWon : lotteryInfo.otherInfo.betBetter}}
 • Prize: {{bet.prizeName}}

  Status: {{bet.status == 0 ? lotteryInfo.otherInfo.betPending : bet.status == 1 ? lotteryInfo.otherInfo.betWon : lotteryInfo.otherInfo.betBetter}}

  Time: {{bet.formatCreateDate}}

  Ticket Number: {{bet.code}}

  Drawing Group: {{getPrizeByPrizeId(bet.prizeId).startMonth}}{{getPrizeByPrizeId(bet.prizeId).startDay}}-{{bet.groupIndex + 1 > 9 ? bet.groupIndex + 1 : '0' + (bet.groupIndex + 1)}}

Je doet nog niet mee aan een trekking

Totaal aantal tickets verdiend met uitnodigingen: {{inviteList.length}}

{{invite.name}} Succesvolle uitnodigingen {{invite.formatInviteDate}}
Niet-succesvolle uitnodigingen

{{myGiftInfo.prizeName}}

Vouchercode: {{myGiftInfo.coupon.couponCode}}

Inwisselen tussen: {{myGiftInfo.formatStartDate}} ~ {{myGiftInfo.formatEndDate}}

{{alertMsg}}

Gefeliciteerd! Je hebt een voucher ontvangen voor gratis verzending als je een OnePlus 6 bestelt.

Gratis verzending

Mijn vouchers bekijken

{{cardList[currentCardIndex] && cardList[currentCardIndex].title}}