Limited edition in Midnight Black

OnePlus 3T Limited edition in Midnight Black

Een geschiedenis in design

Wij geloven dat krachtige specificaties niets waard zijn, als je er niets bij voelt wanneer je je telefoon oppakt. Wij vinden dat het plaatje moet kloppen, dat alles gericht moet zijn op het creëren van een vloeiende ervaring. Van het aanvoelen van alle knoppen tot het weerspiegelen van het licht; ieder detail verdient het om verder geperfectioneerd te worden.

Back in black

We werken al heel lang aan een zwarte, volledig metalen versie. Meer dan 30 uitvoeringen verder zijn we eindelijk aanbeland bij een premium, volledig zwarte metalen smartphone die het OnePlus-logo waard is. We beginnen met aluminium dat ook in de ruimtevaart wordt gebruikt. Daarop brengen we met uiterste precisie een donkere coating aan van slechts 14 micron dik. En dit proces herhalen we drie keer. Het resultaat is een prachtige zwarte kleur die de natuurlijke look en feel van metaal niet verloren laat gaan. Tot slot krijgt elke smartphone een speciale beschermlaag tegen vingerafdrukken, zodat je smartphone dag na dag mooi blijft.

A day's power in half an hour

Dash Charge is sneller, veiliger, koeler – en gewoon beter – dan alle andere snelladers van nu. Anders dan bij andere laadtechnologieën blijft de laadsnelheid constant, zelfs tijdens het gamen, live-streaming of andere zware taken. De OnePlus 3T heeft een accu van 3400 mAh en daarmee houdt je telefoon het probleemloos de hele dag (en langer) vol.

Smart Capture Camera

Razendsnelle shutter en autofocus, in combinatie met superintelligente software? Check! Het resultaat is een ongeëvenaarde smartphonecamera. Geavanceerde ruisonderdrukkings- en auto-HDR-technologie staan garant voor haarscherpe foto's. Onze compleet nieuwe 16 MP-frontcamera is bij uitstek geschikt voor HD-videochats en live-streaming. En dankzij het geheugen van 128 GB kun je net zo veel foto’s maken als je zelf wilt.

Limited edition

Het produceren van deze smartphone vereist veel tijd en precisie. Daarom is de OnePlus 3T Midnight Black slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar.

Mar 21

250 exclusieve OnePlus 3T colette Edition, beperkt beschikbaar bij colette op 21 maart.

213 rue Saint-Honoré 75001 Paris - France

Exclusieve vroege beperkte beschikbaarheid @ colette

Ontdek meer

Mar 24

Wees er snel bij. De meest exclusieve smartphone van OnePlus komt eraan op Hypebeast.

4PM GMT

Exclusieve vroege beperkte beschikbaarheid @ HYPEBEAST

Ontdek meer

Uitverkocht

Deze gelimiteerde editie is niet meer beschikbaar in jouw regio.

Opmerking: we hebben het volste vertrouwen in het superieure coatingproces dat we voor de OnePlus 3T Midnight Black gebruiken. Bij normaal gebruik zonder beschermhoes vallen microscopisch kleine slijtageverschijnselen echter niet volledig uit te sluiten.

MEER OVER HET DESIGN, DE TECHNOLOGIE EN DE FUNCTIES VAN DE ONEPLUS 3T